ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ποιους ευχαρίστησε μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε | dete

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ποιους ευχαρίστησε μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας έστειλε στο νοσοκομείο τον γνωστό Περιφερειακό Σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη " ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ",  Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο. 

Την Παρασκευή μια ξαφνική αδιαθεσία ανάγκασε τους οικείους του να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σήμερα ο Παναγιώτης Σακελαρρόπουλος έγραψε στην προσωπική του σελίδα ευχαριστήριο προς του γιατρούς και νοσηλευτές που τον βοήθησαν.

Διαβάστε τι έγραψε:

"Τελειώνοντας μια δύσκολη διαδικασία επιτρέψετέ μου, μέσω του διαδικτύου να εκφράσω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στο ΕΚΑΒ, το Ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό προσωπικό, εξωτερικά ιατρεία κ όλους αυτούς τους εργαζόμενους του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου που συνάντησα την Παρασκευή το απόγευμα λόγω προβλήματος υγείας που μου διαγνώστηκε για την περίθαλψη που μου παρείχαν κ την άψογη αντιμετώπιση του προβλήματος της υγείας μου. Εδω θα ήθελα να επισημάνω οτι παρά τα μεγάλα προβλήματα κ ελλείψεις που αντιμετωπίζει το σύστημα υγείας,οι γιατροί κ οι νοσηλευτές-τριες ειναι πιστοί στο καθήκον τους κ προσφέρουν άψογες κ ανιδιοτελώς υπηρεσίες στους Ασθενείς. Ευχαριστώ κ πάλι με Αγάπη κ Ευγνωμοσύνη που με βοήθησαν να ξεπεράσω μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου!"