Ο Keanu Reeves μας συστήνει τη σύντροφό του | dete

Ο Keanu Reeves μας συστήνει τη σύντροφό του

Μπορεί οι περισσότεροι celebrities να μας απασχολούν με τις σχέσεις, τους γάμους και τους χωρισμούς τους, ο Keanu Reeves όμως δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, μιας και κατά τα 35 χρόνια της καριέρας του δεν τον έχουμε δει να το πηγαίνει σοβαρά με κάποια γυναίκα και προτιμούσε πάντοτε να κρατά πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Από ότι φαίνεται όμως, αυτή η κατάσταση στη ζωή του διάσημου ηθοποιού έχει αρχίσει να αλλάζει. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έδωσε το παρών στο LACMA Art + Film Gala που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες και μολονότι πολλοί ήταν οι αστέρες του Hollywood που βρέθηκαν εκεί, όλα τα φλας των φωτογράφων στράφηκαν επάνω του.

Ο 55χρονος Keanu Reeves περπάτησε στο κόκκινο χαλί του event συνοδευόμενος από μια μυστηριώδη γυναίκα, την οποία μάλιστα κρατούσε από το χέρι, μια κίνηση που έκανε πολλούς να θεωρήσουν ότι δεν είναι απλά συνεργάτες ή φίλοι. Όσο για το ποια ήταν αυτή, πρόκειται για την 46χρονη Alexandra Grant, που είναι καλλιτέχνις και οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από την συνεργασία τους για τα βιβλία του ηθοποιού «Ode to Happiness», όπου εκείνη δημιούργησε το εικαστικό υλικό. Η καλή τους συνεργασία τους οδήγησε το 2017 να δημιουργήσουν τον εκδοτικό οίκο «X Artists’ Books».

Ο σταρ έμοιαζε να είναι πολύ περήφανος κι ευτυχισμένος στο πλευρό της συνοδού του στο LACMA Art + Film , η οποία ήταν πολύ κομψά ντυμένη, έχοντας επιλέξει ένα αμάνικο navy blue φόρεμα.

Την περίοδο των 80s ο ηθοποιός ήταν ζευγάρι με την Jill Schoelen. Στα 90s έβγαινε με την ηθοποιό Jennifer Syme, ενώ από την αγκαλιά του έχει περάσει και η Sandra Bullock.

πηγή: marie-claire.gr