Ο 27χρονος ηθοποιός Νικόλας Μπράβος είναι από την Λυκούρια Καλαβρύτων | dete

Ο 27χρονος ηθοποιός Νικόλας Μπράβος είναι από την Λυκούρια Καλαβρύτων

Ο 27χρονος γοητευτικός ηθοποιός Νικόλας Μπράβος που παίζει μαζί με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τον Δημήτρη Κουρούμπαλη, την Ευγενία Σαμαρά, τον Κώστα Κόκλα, κ.α. στην σειρά του Σκάι «Όσο έχω εσένα» σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, έχει ξεχωρίσει και όπως μάθαμε, οι γονείς του κατάγονται από την περιοχή της Λυκούριας Καλαβρύτων.

Ο Νικόλας Μπράβος είναι από τους νέους και ταλαντούχους ηθοποιούς και μάλιστα θεωρείται από τα κορίτσια και περιζήτητος εργένης.

Στη σειρά κάνει τον Άλκη, ένα πλουσιόπαιδο με καλή καρδιά, που η οικογένεια του τα χάνει όλα και θ’ αρχίσει να ζει σ’ ένα απλό σπίτι μαζί με την οικογένεια ενός οπωροπώλη.

Ο Νικόλας Μπράβος και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που τον θυμόμαστε από το τηλεοπτικό «Ταμάμ» αλλά και από την θεατρική του παρουσία στο Επίκεντρο+ της Πάτρας φωτογραφήθηκαν και γυμνοί για το περιοδικό Down Town στο πλαίσιο της Παγκόσμια Ημέρας κατά του AIDS, όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr.

Το ιδιαίτερο στοιχείο με τον καστανόξανθο Νικόλα Μπράβο είναι ότι έχει σπουδάσει Ιατρική, ωστόσο η υποκριτική και η ηθοποιία φαίνεται πως τελικά τον κερδίζουν.

Το τηλεοπτικό κοινό τον πρωτογνώρισε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Δίδυμα φεγγάρια» του ΑΝΤ1. Όπως ο ίδιος έχει πει στο περιοδικό Down Town Κύπρου, «εκείνη την περίοδο, είχα μπει σε μια τροχιά για πτυχίο στην Ιατρική Σχολή, ήμουν καθημερινά στο νοσοκομείο, παρακολουθούσα κλινικές και έδινα μαθήματα.

Ένα βράδυ δούλευα εντατικά πάνω σε μια εργασία στη Γυναικολογία που έπρεπε να παραδώσω την επόμενη μέρα και, πελαγωμένος καθώς ήμουν (γιατί είχα καθυστερήσει), χάζευα στο ίντερνετ και έπεσα πάλι πάνω στην ανακοίνωση μίας ακρόασης που έκανε ο Αντρέας Γεωργίου. Εκείνο λοιπόν το βράδυ, μού γύρισε το μυαλό και είπα: “Σιγά δεν έχω να χάσω κάτι!”, γιατί, βλέπεις, μέσα μου κάτι με έτρωγε...».