Ο πατρινός λογιστής… που είναι «ξαναμμένος»!

Σαρανταπεντάχρονος Πατρινός λογιστής  έχει γίνει βούκινο στο facebook, καθώς στην κυριολεξία δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί γυναίκες, αν και οι περισσότερες τον έχουν πάρει χαμπάρι με αποτέλεσμα η "χυλόπιτα" να πέφτει σύννεφο.

Πρόκειται για γνωστό πατρινό ο οποίος έχει το χαρακτηριστικό πως… αναρτά συνεχώς καρδούλες και λουλούδια στην προσωπική του σελίδα, γεγονός που τις περισσότερες φορές προκαλεί τον χλευασμό παρά τον θαυμασμό των αναγνωστών του. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε στέλνει και μηνύματα στον "κρυφό" διάλογο χωρίς να υπολογίζει ότι ενδέχεται να γίνεται «φορτικός».

Χαρακτηριστική η περίπτωση με 45αρα από τον  χώρο της υγείας, η οποία κυριολεκτικά τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον μπελά της και τον αποφεύγει ευγενικά. Αλλά εκείνος τίποτα.  Βλέπετε, η γυναίκα είναι ιδιαίτερα σέξι, όμως δεν τρέφει και την καλύτερη άποψη για τον λογιστή!

Έφτασε δε σε σημείο να «του την πει» κιόλας (παρά το ότι είναι ιδιαιτέρως ευγενική), εκείνος όμως… δεν πτοείται! Νομίζοντας πως… κάποια στιγμή θα πέσει στα ερωτικά του δίχτυα!