Ο πατρινός Δημήτρης Γκοτσόπουλος από Άγριες Μέλισσες: Με τη Μαρία Κίτσου είχαμε αυτή τη σπίθα – ΒΙΝΤΕΟ | dete

Ο πατρινός Δημήτρης Γκοτσόπουλος από Άγριες Μέλισσες: Με τη Μαρία Κίτσου είχαμε αυτή τη σπίθα - ΒΙΝΤΕΟ

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show» ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που υποδύεται τον Λάμπρο, τον δάσκαλο στις Άγριες Μέλισσες, που έχει τρελάνει τα μηχανάκια της AGB.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν ο πρώτος ηθοποιός που πέρασε από κάστινγκ για τη σειρά.

«Μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό και μου είπαν ότι θέλουν να με δουν για μια καθημερινή σειρά εποχής. Αυτό, κάπως, μου χτύπησε. Είπα καθημερινή εποχής, δύσκολα τα πράγματα. Τηλεφωνηθήκαμε, ήμουν λίγο διστακτικός, μου είπαν ότι οπωσδήποτε πρέπει να πάω» είπε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που πέρασε από κάστινγκ. Είδαν περίπου 600 ηθοποιούς, εγώ ήμουν ο πρώτος. Με ρωτούσαν για τη προσωπική μου ζωή, τις σπουδές μου, τι έχω κάνει, την οικογενειακή μου κατάσταση, που έχω μεγαλώσει».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε για την οικογένειά του και τις 4 αδερφές του, που όπως είπε, τις θεωρεί τις νεράιδες του.

«Κι έφτασε η κουβέντα στο ότι έχω τέσσερις αδερφές και η μικρή είναι δασκάλα και μου είπαν ότι με θέλουν για το ρόλο του δάσκαλου. Της λέω νεράιδες Τους είπα μια ιστορία για τον παππού μου τον Λάμπρο που είχε ένα άλογο, κοιτάχτηκαν αυτοί μεταξύ τους και μου είπαν ότι με θέλουν για το ρόλο του Λάμπρου» είπε.

Για την πρωταγωνίστρια Μαρία Κίτσου είπε ότι έχουν μια πολύ καλή χημεία. «Στα κάστινγκ είδα αρκετές πρωταγωνίστριες για το ρόλο της Ελένης και η Μαρία Κίτσου ήταν από τις πρώτες. Με τη Μαρία είχαμε αυτή τη σπίθα, παρόλο που δεν γνωριζόμασταν. Στο τελικό κάστινγκ κάναμε τη σκηνή με το χαστούκι, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, συγκινήθηκαν όλοι».