Ο παραμυθένιος γάμος για τον Τηλέμαχο και την Σάρα! Η ΝΥΦΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΝΥΦΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΕΛΑΙΟΠΑΝΟ | dete

Ο παραμυθένιος γάμος για τον Τηλέμαχο και την Σάρα! Η ΝΥΦΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΝΥΦΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΕΛΑΙΟΠΑΝΟ

Τον έρωτα της ζωής της στην Ελλάδα και την Πάτρα αποφάσισε να ακολουθήσει η Σάρα. Άφησε την Ιταλία και ήρθε στην Ελλάδα όπου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Τηλέμαχο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν πέντε χρόνια στη Φλωρεντία όπου η Σάρα σπούδαζε και ο σύζυγός της εργαζόταν ως σεφ.

Το 2015 πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στην Κρήτη ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έχουν φτιάξει τη ζωή τους στην Πάτρα. Μάλιστα τον περασμένο Μάιο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Καθολικό Ναό που βρίσκεται στην οδό Μαιζώνος με τις φωτογραφίες να μαρτυρούν πως ο γάμος τους ήταν παραμυθένιος.

Χωρίς αμφιβολία τις εντυπώσεις έκλεψε το νυφικό το οποίο η νύφη έφτιαξε μόνη της χρησιμοποιώντας πανί με το οποίο μαζεύουμε ελιές!

Η ίδια είναι blogger και γράφει:

«Επειδή έμενα στην Βόρεια Ιταλία όπου δεν υπάρχουν ελιές, δεν είχα δει ποτέ. Όταν ήρθα στην Ελλάδα πήγα σε αυτές που έχει ο σύζυγος μου για να δω τη διαδικασία του μαζέματος τους. Όταν είδα τα πανιά, μου ήρθε ή ιδέα να φτιάξω με αυτά το νυφικό μου, όταν θα παντρευόμουν. Μου αρέσει το ράψιμο και μάλιστα είχα παρακολουθήσει για κάποιους μήνες μαθήματα σε σχολή»!

Η Σάρα που είναι ιδαίτερα δραστήρια διατηρεί το blog sevendays στο οποίο γράφει για την Πάτρα και την Ναύπακτο που λατρεύει ενώ από εκεί «αλιεύσαμε» και τις φωτογραφίες του γάμου της.

 

Στο blog της γράφει:

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τη στιγμή της λειτουργίας. Συγκλονίστηκα παρά πολύ! Αν και η προετοιμασία ήταν η πιο ήρεμη στιγμή μετά από μήνες, αμέσως όταν βγήκα από το αυτοκίνητο, ένιωσα όλη τη σημασία αυτού που θα συνέβαινε. Σχεδόν έκλαιγα ήδη όταν περπατούσα προς τον σύζυγό μου και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των όρκων δεν κρατήθηκα και έκλαιγα σαν μωρό και για απ'οσο μου είπαν οι φιλοξενούμενοι, πολλοί από αυτούς κλαίγανε μαζί μου. Τώρα το θυμάμαι σαν μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή, αλλά τότε δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω, ήταν δύσκολο.

Μια άλλη λεπτομέρεια που αγάπησα από την λειτουργία ήταν ότι τα δύο αναγνώσματα της Βίβλου τα διάβασαν η αδελφή μου στα ιταλικά και η αδερφή του Τηλέμαχου στα ελληνικά! Ημουν αρκετά τυχερη που είχα έναν ιερέα που μιλούσε και τις δύο γλώσσες μας, έτσι ώστε να μπορούσαν όλοι να καταλάβουν. Οι έλληνες ήταν πραγματικά εντυπωσιασμένοι, γιατί όλοι ήταν Ορθόδοξοι και ο γάμος ήταν καθολικός.

ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

-Το φόρεμα ήταν απόλυτα DIY. Το έχω ράψει μόνη μου και μου πήρε 3 μήνες εργασίας και πάνω κάτω1500 λουλούδια. Η ακόμη πιο τρελή λεπτομέρεια είναι ότι το ύφασμα που επέλεξα είναι το δίχτυ που χρησιμοποιούν για να μαζέψουν τις ελιές... με λίγα λόγια το γαμήλιο φόρεμά μου κοστίσε 14 ευρώ.

-Ο ξάδερφος του Τιλέμαχου ρίχνει πάντα στο ζευγάρι, οποιο  και να είναι, πολλά κιλά ρυζιού... είναι παράδοση! Τον προειδοποίησα ότι έπρεπε να πάρει μια αισθητικά ωραια τσάντα για να μην καταστρέψει τις φωτογραφίες και όταν είδα ότι το έκανε, τον αγκάλιασα.

 

DCIM/101MEDIA/DJI_1539.JPG