Ο κούκλος Τούρκος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στον ΣΚΑΪ -Η καταδίκη σε φυλάκιση και ο έρωτας με τη συμπρωταγωνίστριά του | dete

Ο κούκλος Τούρκος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στον ΣΚΑΪ -Η καταδίκη σε φυλάκιση και ο έρωτας με τη συμπρωταγωνίστριά του

Το βράδυ της Δευτέρας έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ η σειρά «Φτερωτός Θεός» και ο Τούρκος ηθοποιός έγινε αμέσως θέμα συζήτησης στα social media.

Το όνομά του Τζαν Γιαμάν. Ο Τούρκος ηθοποιός βρίσκεται στο πικ της καριέρας του καθώς η σειρά «Φτερωτός Θεός» γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Πριν λίγους μήνες, μάλιστα, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του Ντεμέτ Οζντεμίρ βρέθηκαν στον Λίβανο, όπου βραβεύτηκε ως καλύτερος άντρας ηθοποιός στην ετήσια εκδήλωση του Murex D' or.

Στη σειρά ο Τζαν Γιαμάν υποδύεται τον «Τζαν» έναν όμορφο, περιπετειώδη νέος, λάτρη των σπορ και της φύσης. Ο ήρωας λατρεύει να περνά χρόνο μακριά από την λογική της ζωής στην πόλη. Ενα πρόβλημα υγείας του πατέρα του, όμως, τον φέρνει στην εταιρεία της οικογένειας και εκεί γνωρίζει την Σανέμ, με την οποία θα δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με την Σανέμ.

Ο εκρηκτικός Τζαν Γιαμάν

Ο Τζαν Γιαμάν, που κάνει χαμό όπως και ο συνάδελφός του Μπουράκ Οζτσιβίτ, μπορεί να υποδύεται τον ευαίσθητο και ονειροπόλο στη σειρά του ΣΚΑΪ, ωστόσο, φαίνεται πως στην πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετικός. Πριν από δύο χρόνια, δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε 87 ημέρες φυλάκιση καθώς φέρεται να είχε πετάξει ποτήρι με τσάι σε συνάδελφό του. Ωστόσο, φέρεται να μην είναι το μόνο περιστατικό που συνδέει το όνομά του.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Φτερωτός Θεός», ένας θαυμαστής μπήκε στα γυρίσματα και έπιασε τον ηθοποιό από το μπράτσο, ενώ στράφηκε και κατά της Ντεμέτ. Τότε, ο Τζαν έριξε πάνω του μια κάμερα. Βέβαια, η πρωταγωνίστρια και άνθρωποι της παραγωγής έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν πως ο ηθοποιός δεν είναι επιθετικός και η κάμερα έπεσε κατά λάθος επάνω στον θαυμαστή, ενώ ο Τζαν προσπαθούσε να απελευθερώσει το χέρι του. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί τι έχει συμβεί.