Ο Τραμπ τα «άκουσε» σε αγώνα πολεμικών τεχνών αλλά κράτησε μόνο το σχόλιο «bad motherfucker» | dete

Ο Τραμπ τα «άκουσε» σε αγώνα πολεμικών τεχνών αλλά κράτησε μόνο το σχόλιο «bad motherfucker»

Συνέβη στη Νέα Υόρκη - Από όλα όσα άκουσε ο Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε μόνο το ευνοϊκό για τον ίδιο σχόλιο ενός εκ των μαχητών που μπήκαν στο «κλουβί»

Με αποδοκιμασίες αλλά και επιδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον Ντόναλντ Τραμπ οι φίλαθλοι αγώνα του Ultimate Fighting Championship, το Σάββατο, στη Νέα Υόρκη λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του προέδρου των ΗΠΑ ότι αποχωρεί από το «Μεγάλο Μήλο» και πλέον θα δηλώνει κάτοικος Φλόριντα.

Ο ίδιος, ωστόσο, φρόντισε από όλα όσα άκουσε να κρατήσει μόνο το σχόλιο «bad motherfucker» που έκανε για τον ίδιο ο ένας από τους δύο μαχητές που μπήκαν στο «κλουβί».

Συγκεκριμένα ο Νάτε Ντίαζ ρωτήθηκε για την άποψή του σχετικά με τον Τραμπ με τον ιδιο να απαντά «ανεξαρτήτως του τι απόψεις έχεις για τον Τραμπ ως πρόεδρο, ο τύπος είναι bad motherfucker» αντλώντας, προφανώς, έμπνευση από τον αγώνα που ήταν για τον τίτλο Baddest Motherfucker in the Game.

Tim O'Brien

@TimOBrien

“No matter what your views on Trump as a president, the guy’s a bad motherfucker man.” - Jorge Masvidal

Trump is attending a UFC cage-match in NYC tonight with Masvidal on the main card.

Ενσωματωμένο βίντεο

Στο πλευρό του Τραμπ, ο οποίος έχει δεσμούς με το UFC, ήταν οι δύο γιοί του, Ντον Τζούνιορ και Έρικ, καθώς και αρκετοί γερουασιαστές των Ρεπουμπλικανών.

Ο Έρικ Τραμπ, πάντως, με ανάρτησή του στο twitter επιτέθηκε στο BBC επειδή έγραψε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποδοκιμάστηκε γράφοντας «είστε αστείοι. Είστε οι πιο άτιμοι άνθρωποι. Το πλήθος φώναζε "Ντόναλντ Τραμπ" και "USA"» με τον Guardian να επισημαίνει ότι ειδικά για τις ιαχές «USA» ο γιός του Αμερικανού προέδρου ίσως να μπερδεύτηκε από την έκρηξη του πλήθους όταν ο Αμερικανός Ντέρικ Λιούις κέρδισε τον Βούλγαρο αντίπαλό του.

Eric Trump

@EricTrump

What a joke. You are the most dishonest people. The audience was chanting “Donald Trump, Donald Trump” followed by “USA USA.” Dana White said it was the greatest entrance he has seen into a UFC. I can’t wait until we win again in 2020 to further embarras your profession https://twitter.com/bbcworld/status/1190858285307564032 

BBC News (World)

@BBCWorld

UFC: More boos for Trump at Mixed Martial Arts fight https://bbc.in/2PREQG7 

πηγή: protothema.gr