Ο Τούρκος υπουργός Αμυνας Ακάρ κάλεσε τον Αποστολάκη στην Αγκυρα | dete

Ο Τούρκος υπουργός Αμυνας Ακάρ κάλεσε τον Αποστολάκη στην Αγκυρα

Μετά από ένα θρίλερ για το άν έστειλε η όχι συγχαρητήρια επιστολή στον νέο υπουργό Αμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη, ο Τούρκος ομόλογός του Χουλουσί Ακάρ, τελικά επιβεβαιώθηκε ότι και επιστολή έστειλε και μάλιστα περιλαμβάνει και πρόσκληση στον Ευάγγελο Αποστολάκη να επισκεφθεί την Αγκυρα.

 

Το θρίλερ ξεκίνησε καθώς χθές, το τουρκικό πρακτορείο Anadolu ανέφερε, ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Αποστολάκη στην οποία απηύθυνε και πρόσκληση για επίσκεψη στην γειτονική χώρα του Ελληνα ομολόγου του. Ομως η επιστολή δεν είχε φθάσει στο ελληνικό υπουργείο Αμυνας και οι διαρροές ήθελαν τον Ευάγγελο Αποστολάκη να δηλώνει άγνοια και για την επιστολή και για την πρόσκληση. Σήμερα πλέον επιβεβαιώθηκε ότι η επιστολή εστάλη και μέσα στην επιστολή υπάρχει και η πρόσκληση του Χουλουσί Ακάρ στον Ευάγγελο Αποστολάκη να επισκεφθεί την Αγκυρα.

 

Το αν και το πότε θα γίνει η επίσκεψη δεν έχει γίνει γνωστό, αν και οι δύο άνδρες γνωρίζονται καλά, αφού και οι δύο υπήρξαν αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, πριν αναλάβουν το υπουργείο.
Σημειώνεται οτι χθές οριστικοποιήθηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί την Τουρκία την επόμενη Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου και θα συναντηθεί με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη.