Ο “Τζόκερ” κοιτά στα μάτια πλέον το 1 εκατ. εισιτήρια στη χώρα μας | dete

Ο "Τζόκερ" κοιτά στα μάτια πλέον το 1 εκατ. εισιτήρια στη χώρα μας

Συνεχίζεται ο χαμός με το «Joker» του Τοντ Φίλιπς με την εκπληκτική ερμηνεία του Χοακίν Φίνιξ που σίγουρα θα διεκδικήσει Όσκαρ.

Όπως έγραψε το flix.gr, το 1 εκατομμύριο εισιτήρια δεν είναι πλέον μακριά για τον άπιαστο «Joker», που ήδη ευνοημένος και από το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου 2019, έφτασε τα 750.000 εισιτήρια σε έναν μήνα (το εορταστικό διάστημα 24-28/10 έκοψε σε 148 αίθουσες πανελλαδικά κοντά στα 91.000 εισιτήρια) και αναμένεται να ανακηρυχθεί η εμπορικότερη ταινία της τρέχουσας δεκαετίας στα ελληνικά κινηματογραφικά ταμεία.

Η πολυσυζητημένη ταινία του Τοντ Φίλιπς που είναι και ακατάλληλη για κάτω των 18 ετών, μετρά μέχρι στιγμής 852 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις (τα περίπου 278 εκατ. προέρχονται από τις ΗΠΑ όπου ήδη έως το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα πιάσει το όριο των 300) και είναι η 3η μεγαλύτερη επιτυχία της DC στα χρονικά μετά τον «Aquaman» (1,148 δις δολάρια) και τo «Batman V Superman:

Η Αυγή της Δικαιοσύνης» (873,6 εκατ. δολάρια), το οποίο και σύντομα θα ξεπεράσει. Επίσης είναι πρώτη πλέον στη λίστα με τις «ακατάλληλες» ταινίες. Μάλιστα όπως γράφτηκε, έχουν μετατραπεί σε αξιοθέατο οι σκάλες στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης όπου και γυρίστηκε μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του φιλμ.