Ο Πολάκης απαντά στην Κωνσταντοπούλου: Μαρία Αντουανέτα δεν θα ασχοληθώ μαζί σου | dete

Ο Πολάκης απαντά στην Κωνσταντοπούλου: Μαρία Αντουανέτα δεν θα ασχοληθώ μαζί σου

Απάντηση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης χαρακτηρίζοντας την «Μαρία Αντουανέτα».

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης κάλεσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook την κ. Κωνσταντοπούλου να συνεχίσει την... αυτοδιαπόμπευση.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη στο Facebook:

«Ο,τι και να πεις Μαρία Αντουανέττα του "δικαστικού δρόμου προς το σοσιαλισμό" δεν θα ασχοληθώ μαζί σου....σου φτάνει η προβολή από το σκάι-ξεφτίλες....είναι υπεραρκετή αυτοδιαπόμπευση ...συνεχισε...».

Υπενθυμίζεται πως η κ. Κωνσταντοπούλου είχε χαρακτηρίσει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «αγράμματο υποκείμενο» και σχολίασε πως «ο κ. Πολάκης είναι το κανίς (σ.σ. σκύλος) του Τσίπρα και ο Τσίπρας το κανίς του Τραμπ».

Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε στη συνέχεια πως ο Παύλος Πολάκης έγινε υπουργός επειδή υπερασπίστηκε τον Αλέξη Τσίπρα το 2015: «όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό».

Παράλληλα, η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «αδίστακτο γιατί πήρε το ΟΧΙ των Ελλήνων και το έκανε ΝΑΙ» συμπληρώνοντας πως «είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας».