Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΒΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕΑΚ – «Περνάει» ακόμη η… μπογιά του; | dete

Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΒΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕΑΚ - «Περνάει» ακόμη η... μπογιά του;

Μπορεί οι σχέσεις του Νίκου Νικολόπουλου με τη Νέα Δημοκρατία να βρίσκονται  εδώ και χρόνια στον ...πάγο και να μειώθηκαν κατά πολύ περισσότερους βαθμούς στη διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης για τον δήμο Πατρέων, ωστόσο φαίνεται ότι διατηρεί τις άκρες του και πέραν αυτών, διατηρεί και τον τρόπο να … περνάει  τις επιθυμίες του σε κάποια από τις πτέρυγες του κόμματος που τον θεωρεί ακόμη δικό της άνθρωπο. Κάπως έτσι, στην παρούσα φάση ο Νικ Νικ προωθεί για το ΠΕΑΚ τον φίλο και συνοδοιπόρο του στις εκλογές για τον δήμο, γνωστό επιχειρηματία Αντώνη Κουνάβη, με τον οποίο έδωσαν μάχη ενάντια στον υποψήφιο του κόμματος Νίκο Παπαδημάτο και μάλιστα σε πολύ υψηλούς τόνους. Έως πολύ υψηλούς κάποιες φορές.

Δεν είναι όμως μόνο η υπόθεση του ΠΕΑΚ για την οποία ο Νικολόπουλος, ο και συνοδοιπόρος του Βασίλη Λεβέντη, ισχυρίζεται ότι έχει άκρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις του ο πρώην βουλευτής και νυν δημοτικός σύμβουλος  ισχυρίζεται ότι έχει τον τρόπο να «περάσει» το πρόσωπο που θέλει και στον ΟΛΠΑ, όπου επίσης έχουν αρχίσει να συνωστίζονται οι υποψήφιοι μνηστήρες. Όπως λέει, αυτό μπορεί να το κάνει εξαιτίας της χρόνιας φιλίας  του με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ποιόν ακριβώς προωθεί δεν ξέρουμε, αλλά Κυριακή κοντή γιορτή και για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ατάκες του Νικολόπουλου πάντως για τις άκρες που έχει στη Νέα Δημοκρατία από την οποία έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια, έχουν φτάσει στα αυτιά πολλών στελεχών του κόμματος στην περιοχή, που πνέουν μένεα καθώς θεωρούν αδιανόητο κα να το λέει αυτό, αλλά- πολύ περισσότερο- να υπάρχει και πιθανότητα να το μπορεί.

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση με τον Νικολόπουλο και τη Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να είναι μπερδεμένη, καθώς ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, παρά το γεγονός ότι έχει τραβήξει δικό του δρόμο, εξακολουθεί να υποδύεται τον Νεοδημοκράτη, ανάλογα με την περίσταση και ανάλογα με τις κατά καιρούς επιδιώξεις του, ενώ εξαιτίας της επί χρόνια ενεργοποίησής του στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας έχει αποκτήσει προσωπικές επαφές που του φαίνονται χρήσιμες ακόμη και σήμερα.

Αναμένονται νέα επεισόδια στο γνωστό σήριαλ; Η ιστορία θα δείξει.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα "Κόσμος"