Ο Καμμένος δίνει μάχες στο twitter και ετοιμάζει μηνύσεις | dete

Ο Καμμένος δίνει μάχες στο twitter και ετοιμάζει μηνύσεις

Μάχη στο twitter εναντίον όσων αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος ήταν εκείνος που είχε υποδείξει ως αρχηγό της 17Ν τον Ανδρέα Παπανδρέου, δίνει τις τελευταίες ώρες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Αμυνας. 

Όπως υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος σε ανάρτησή του, λίγο μετά την αποστροφή του  πρωθυπουργού στη Βουλή σύμφωνα με την οποία «ακραίοι της ΝΔ» είχαν υποστηρίξει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης,  εκείνος ουδέποτε υποστήριξε κάτι τέτοιο, προσθέτοντας μάλιστα, ότι όσοι το είχαν υποστηρίξει έχουν καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μάλιστα, ο κ.Καμμένος έσπευσε να απαντήσει σε σχετικές αναρτήσεις πολιτικών, αλλά και δημοσιογράφων, αναφέροντας: Αν δεν ζητήσετε δημόσια συγνώμη για την επανάληψη της συκοφαντίας που έχει κριθεί τελεσίδικα στη δικαιοσύνη θα συνεισφέρετε όπως και οι άλλοι στην προεκλογική οικονομική καμπάνια των ΑΝΕΛ έχετε 12 ώρες σας ευχαριστούμε.

Σήμερα το μεσημέρι, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδης  με ανάρτησή του στο twitter «επιβεβαίωσε» μεν ότι ο κ.Καμμένος δεν είχε γράψει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αρχηγός της 17Ν, «αλλά στην σελίδα 288 του βιβλίου του, ότι η 17Ν τον «κρατούσε» από κάπου εξασφαλίζοντας την προστασία του». «Μάλλον χειρότερο, για να είμαι ειλικρινής», σχολίασε ο κ.Γεωργιάδης.