Ούτε “βόμβα” να είχε πέσει στην Παραλία Προαστίου Πατρών – “Φωνάζουν¨ οι κάτοικοι | dete

Ούτε "βόμβα" να είχε πέσει στην Παραλία Προαστίου Πατρών - "Φωνάζουν¨ οι κάτοικοι

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζουν το τελευταίο διάστημα οι δρόμοι στην Παραλία Προαστίου καθώς, όπως αναφέρουν αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής, τα έργα που γίνονται για την κατασκευή λυμάτων έχουν προκαλέσει τεράστια αναστάτωση.

Όπως μας εξηγούν ο εργολάβος στον οποίο έχει αναθέσει η ΔΕΥΑΠ την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου έχει σκάψει το μεγαλύτερο τμήματα της συνοικίας, αλλά δεν έχει φροντίσει να ασφαλτοστρώσει κανένα σημείο.

Αποτέλεσμα αυτή της τακτικής είναι οι αναρτήσεις των αυτοκινήτων να καταστρέφονται και οι άνθρωποι, είτε πεζοί είτε εποχούμενοι, να υποφέρουν.  Σύμφωνα  με τους κατοίκους, στην οδό Ναυσικά, κοντά στην συμβολή της με την οδό Καραθεοδωρή και μέχρι την οδό Μανώλη Ανδρόνικου, είχαν κάνει «ψεύτικη» ασφαλτόστρωση, η οποία βούλιαξε από τη διέλευση οχημάτων, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.

Ακόμα και πάνω από τις λακκούβες αυτές, ρίχνουν άμμο ελπίζοντας ότι έτσι θα θεραπεύσουν το πρόβλημα. Αυτονόητο είναι ότι όταν βρέξει και με τη διέλευση μερικών οχημάτων η άμμος υποχωρεί και το πρόβλημα επιστρέφει. Πόσο ακόμα, άραγε, θα διαρκέσει αυτή η απαράδεκτη κατάστασης; Οι αρμόδιοι του Δήμου Πατρέων και ο επιβλέπων Μηχανικός της ΔΕΥΑΠ είναι ενημερωμένοι για την κατάσταση αυτή; Τι προτίθενται να κάνουν;», είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που μας θέτουν οι κάτοικοι της Παραλίας Προαστίου.