Ορεινή Ναυπακτία: Τρία αυτοκίνητα εγκλωβισμένα – Σπεύδει Πυροσβεστική | dete

Ορεινή Ναυπακτία: Τρία αυτοκίνητα εγκλωβισμένα - Σπεύδει Πυροσβεστική

Τρία  αυτοκίνητα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Τερψιθέα Ναυπακτίας. Έχει ειδοποιηθεί η Π.Υ. Ναυπάκτου καθώς και ο δήμος και αυτή την ώρα σπεύδουν για να δώσουν βοήθεια.

Νωρίτερα στήθηκε κι άλλη επιχείρηση απεγκλωβισμού 4 μελούς οικογένειας στην περιοχή της Κάτω Χώρας.

Το ταξί στο οποίο επέβαιναν,ακινητοποιήθηκε στον δρόμο προς Άνω Χώρα λόγω φθοράς των χιονοαλυσίδων.

Ειδοποιήθηκε η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας,αλλά στο μεσοδιάστημα,η οικογένεια επιβιβάστηκε σε υπηρεσιακό όχημα του δήμου Ναυπακτίας με οδηγό τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θωμά Κοτρωνιά-συντονίζει το έργο στην περιοχή-και επιστρέφουν όλοι μαζί στη Ναύπακτο.

Μετά τη χθεσινή επιχείρηση απεγκλωβισμού 6 μελούς οικογένειας με το αυτοκινητό της από μηχανήματα έργου του δήμου Ναυπακτίας,σειρά σήμερα είχαν 6 αυτοκίνητα στην τ.κ.Ελευθέριανης.

Στο σημείο κλήθηκε σήμερα λίγο πριν τις 15.00 το απόγευμα,μηχανήμα έργου του δήμου Ναυπακτίας,προκειμένου να συνδράμει ώστε να ρυμουλκηθούν μέχρι τη διασταύρωση Ανεμάκι της τ.κ.Σίμου.Στην προσπάθεια ρυμούλκησης έπαθε μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα το γκρεέντερ να ακινητοποιηθεί κι αυτό.Ωστόσο,όλοι έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο στο χωριό Ελευθέριανη.Η βλάβη στο εκχιονιστικό μηχάνημα δημιουργεί επιπλέον πονοκέφαλο στην επιχείρηση για τη διατήρηση του ανοιχτού οδικού δικτύο της περιοχής.

Πηγη: nafpaktianews.gr