Ομόρφυνε ο Έσπερος στο κέντρο της Πάτρας εν όψει Παράκτιων | dete

Ομόρφυνε ο Έσπερος στο κέντρο της Πάτρας εν όψει Παράκτιων

Μια πολλή καλύτερη εικόνα αντικρίζουν πλέον οι Πατρινοί που κινούνται στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας. Ο Έσπερος φρεσκαρίστηκε, αφαιρέθηκαν πανό, αφίσες και γενικότερα ο χώρος καθαρίστηκε. Απομένουν κάποιες τελευταίες πινελιές έτσι ώστε να παραδοθεί ανακαινισμένος.

Ο «Έσπερος» ένα σημείο αναφοράς του ιστορικού κέντρου της αχαϊκής πρωτεύουσας, το ωραιότερο αίθριο τα πρώτα χρόνια της ανακαίνισής του, ήταν σε κακό χάλι το προηγούμενο διάστημα. Οι τοιχοποιία κατέρρεε, μισοκολλημένες αφίσες κρέμονταν σε διάφορα σημεία, ακαθαρσίες ζώων, κακόγουστα γκράφιτι, χαλασμένες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και σκισμένες τέντες ήταν όσα συναντούσε ο περαστικός μέσα η έξω από τον χώρο.

Εάν σε όλα αυτά προστεθούν και τα δεκάδες μηχανάκια που καθημερινά παρκάρουν επί του πεζοδρομίου αλλά και στο εσωτερικού του Εσπέρου δυσκολεύοντας τους πεζούς, αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος της ασχήμιας που είχε το σημείο.

Στον Εσπερο ακόμη παραμένουν οι σκαλωσιές από τις πρόσφατες εργασίες. Οταν ολοκληρωθούν ο χώρος θα παραδοθεί στην καλύτερη δυνατή εικόνα. Οι περισσότεροι ωστόσο εκφράζουν την ανησυχία τους πως δεν θα αντέξει για πολύ.