Οι πικάντικες φωτογραφίες που έστελνε ο Μπέζος στην ερωμένη του (pics) | dete

Οι πικάντικες φωτογραφίες που έστελνε ο Μπέζος στην ερωμένη του (pics)

Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer φαίνεται ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση του διαζυγίου του πιο πλούσιου ανθρώπου στον πλανήτη, Τζεφ Μπεζος, με την επί 25 συναπτά έτη σύζυγό του, Μακένζι.

Το National Enquirer αφού αποκάλυψε ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου του περιβόητου χωρισμού και ότι η σχέση του Μπέζος με την τηλεπαρουσιάστρια, Λόρεν Σάντζεζ υπήρχε εδώ και αρκετούς μήνες, επανήλθε με νέες πικάντικες αποκαλύψεις.

Μάλιστα τις φωτογραφίες τις συνόδευσε με το εξής μήνυμα «ξέρεις τι θέλω; Θέλω να μεθύσω μαζί σου. Όχι να πέσω κάτω. Μόνο λίγο να μεθύσω. Θέλω να μιλήσουμε και να κάνουμε σχέδια. Να σε ακούσω και να γελάσω. Βασικά, θέλω να είμαι μαζί σου! Μετά θέλω να κοιμηθώ μαζί σου και να ξυπνήσω αύριο και να διαβάσω την εφημερίδα μαζί σου και να πιούμε καφέ».

Εκτός από τις πικάντικες φωτογραφίες ο Μπέζος φέρεται να είχε στείλει στην σέξι παρουσιάστρια και μηνύματα που έλεγαν «σ'αγαπώ, ζωντανό κορίτσι. Θα σου το δείξω με το σώμα μου, τα χείλη μου και τα μάτια μου πολύ σύντομα». Το μήνυμα αυτό σύμφωνα με τη ταμπλόιντ εστάλη τον Απρίλιο του 2018. Ένα μήνα αργότερα ο Μπέζος έγραφε σε άλλο μήνυμα: «Θέλω να σε μυρίσω, να σε βάλω μέσα μου. Θέλω να σε κρατήσω σφιχτά... Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σε αγαπώ. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου».

Απαντώντας στο National Enquirer ο δικηγόρος του Μπέζος δήλωσε ότι ο δισεκατομμυριούχος δεν σκοπεύει να αποθαρρύνει καμία αναφορά για το πρόσωπό του. Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις αναμένονται ραγδαίες οι εξελίξεις με το διαζύγιο του Μπέζος με την Μακένζι Μπέζος και τις απαιτήσεις της πρώην γυναίκας του.