Οι Πυξ Λαξ σε μια μοναδική συναυλία στην πόλη μας | dete

Οι Πυξ Λαξ σε μια μοναδική συναυλία στην πόλη μας

Ένα από τα ποιο αγαπημένα ελληνικά  συγκροτήματα, τους Πυξ Λαξ σε μια μοναδική συναυλία στην πόλη μας παρουσιάζει το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας σε συνεργασία με την «Xlalala»,τη  Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το βράδυ στο Εργοστάσιο Τέχνης.

Το προηγούμενο καλοκαίρι γιόρτασαν με τους χιλιάδες φίλους τους 30 απίστευτα χρόνια από την ίδρυσή τους. Από τη Λάρισα έως τη Θεσσαλονίκη και από το ΟΑΚΑ έως την Κύπρο, οι Πυξ Λαξ υπενθύμισαν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.Φέτος οι φίλοι του συγκροτήματος μπορούν να απολαύσουν την «Γιορτή» που «συνεχίζεται» στο πλαίσιο της περιοδείας τους (Τour 2019).

Μετά από δύο SOLD OUT συναυλίες στη Νέα Υόρκη, μας καλούν να τους ακολουθήσουμε στους προορισμούς τους, όπου και θα παρουσιάσουν κομμάτια από όλη την τριαντάχρονη πορεία τους, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Τώρα, οι «παλιές αγάπες» έρχονται και πάλι στις ζωές μας και οι μουσικές μας αναμνήσεις επιστρέφουν με «…τραγούδια που γίναν απλά η αφορμή» για να εκφραστούν  τα ποιο βαθιά συναισθήματα.

 

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 13 €

Onlinehunteragency.grκαιViva.gr: 14,30 €

Ταμείο: 15 €

Σημεία προπώλησης:

Hunter Agency, Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς),Τηλ.: 210 3608366

Βιβλιοπωλείο DiscoverΒούρβαχη 3 (Πεζόδρομος μεταξύ Μαιζώνος& Κορίνθου, πίσω από την πλατεία Γεωργίου)Τηλ.: 2610 624916