Οι Γυναίκες που κάνουν Συχνά Σεξ ζουν Πιο Πολύ!

Λένε ότι οι γυναίκες ζούμε περισσότερο από τους άντρες. Εντάξει, δεν είναι και πανάκεια, στο χέρι μας είναι, όμως, στο εξής, το μότο αυτό να γίνει κανόνας και να ζήσουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα!

Πως; Η επιστήμη έχει τη λύση και οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο, που εξέτασαν 129 γυναίκες ηλικίας 20 έως 50 ετών, κατέληξαν στο συμπέρασμα, πως: Οσο περισσότερο σεξ κάνουμε, τόσο πιο πολύ θα ζήσουμε!

Οι επιστήμονες ρώτησαν τις γυναίκες πόσο συχνά κάνουν σεξ και στη συνέχεια τους έκαναν αιματολογική εξέταση η οποία επικεντρώθηκε στα τελομερή, τα προστατευτικά καλύμματα του DNA, που προβλέπουν τη βιολογική ηλικία ενός ατόμου.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που έκαναν συχνά σεξ, είχαν σημαντικά μεγαλύτερα τελομερή, το οποίο σημαίνει ότι το προσδόκιμο ζωής τους, ήταν μεγαλύτερο από εκείνες που το έκαναν μια στο τόσο..

Λοιπόν, σεξ κάθε βράδυ. Και πρωί. Και μεσημέρι. Και απόγευμα... Συνέχεια σεξ. Αφού είναι το ελιξίριο της ζωής, τι να κάνουμε; Θα το κάνουμε συνέχεια. Κι’ όσες από εμάς έχουμε και μεγάλο κώλο... Τότε θα ξεπεράσουμε τα 100!