«ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ» ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ – «ΜΑΪΜΟΥ» ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ… ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ – Με το αζημίωτο… και φύλαξη και σεξ στα Νοσοκομεία! | dete

«ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ» ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ – «ΜΑΪΜΟΥ» ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ… ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ - Με το αζημίωτο… και φύλαξη και σεξ στα Νοσοκομεία!

 

Αποτελεί κοινό μυστικό –εδώ και καιρό- στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου πως κάποιες από τις αλλοδαπές που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες προσφέρουν… και άλλες υπηρεσίες στους ασθενείς! Και φυσικά δεν αποκλείεται το να έχουν «επεκτείνει» την δραστηριότητά τους και στο ολοκαίνουργιο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»!

Και μπορεί να λειτουργούν «αθέατα» στα μάτια όσων… δεν δίνουν σημασία στις κινήσεις τους, κοιτώντας αποκλειστικά και μόνο τη δουλειά τους, όμως δεν ξεφεύγουν από συναδέλφισσές τους που διαθέτουν νόμιμη άδεια και που όπως είναι φυσικό ελέγχουν τι συμβαίνει στον χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

«Όχι απλά το κάνουν σε τουαλέτες, αλλά σε περίπτωση που κλείσουν συμφωνία με ασθενή το κάνουν… ακόμη και στα κρεβάτια του Νοσοκομείου. Με διάφορους τρόπους, και καταλαβαίνετε τι εννοώ» μας είπε αποκλειστική νοσοκόμα που εργάζεται στο Ρίο.

Φυσικά από την πελατεία τους δεν ξεφεύγουν… και οι συνοδοί! Μόνο που εκεί τα ραντεβού κλείνονται… για εξωτερικό χώρο!

Τριάντα ευρώ είναι η ταρίφα για όποιον θέλει τις ροζ «αποκλειστικές» υπηρεσίες των συγκεκριμένων κυριών!

Γυναίκες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία ή και χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης κάνουν με το αζημίωτο φυσικά… ότι θέλει ο πελάτης! Ο οποίος αν μείνει ικανοποιημένος (και αν είναι ηλικιωμένος σίγουρα μένει) ζητά από τον συγγενή του… να παραμείνει στις υπηρεσίες νοσηλείας η συγκεκριμένη αλλοδαπή και μάλιστα με τρόπο… επιτακτικό!

Οι συγκεκριμένες αποκλειστικές επιτυγχάνουν με ένα σμπάρο… δύο τρυγόνια! Δεν αναφερόμαστε σε όλες όσες εργάζονται στο Νοσοκομείο, όμως σύμφωνα με τις καταγγελίες αρκετές… έχουν μεγάλη πέραση…!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ

Ο Σύλλογος αποκλειστικών νοσηλευτριών έχει καταγγείλει εδώ και χρόνια τέτοια περιστατικά, Δυστυχώς όμως οι καταγγελίες έχουν πέσει στο κενό. Έτσι οι συγκεκριμένες αλλοδαπές συνεχίζουν και «αλωνίζουν» στο Νοσοκομείο! Κάτω από την μύτη της Διοίκησης αλλά και των μελών της υπηρεσίας φύλαξης των Νοσοκομείων. Όσο για τις τιμές για «φύλαξη» του ασθενούς στην νυχτερινή βάρδια; Παίρνουν… τα μισά από όσα οι νόμιμες!