ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ- Βγήκαν και άνδρες στο κλαρί! ΣΤΟ… ΚΟΛΠΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ | dete

ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ- Βγήκαν και άνδρες στο κλαρί! ΣΤΟ… ΚΟΛΠΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Έξαρση γνωρίζει η ανδρική πορνεία πλέον και στην Πάτρα! Μια απλή περιήγηση στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στις ιστοσελίδες των ερωτικών αγγελιών, δείχνει ότι στον αγοραίο έρωτα το έχουν ρίξει αρκετοί Πατρινοί προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα καλό εισόδημα ή να τα βγάλουν πέρα σε δύσκολους καιρούς.

Στο κλαρί έχουν βγει ακόμη και φοιτητές, μιμούμενοι τις φοιτήτριες που ως γνωστόν έδειξαν πρώτες το δρόμο της πορνείας και του εύκολου χρήματος.

Ενδεικτικά, σε μια τέτοια αγγελία, διαβάσαμε τα εξής: «Φοιτητής με πλούσια προσόντα. Με το κατάλληλο λογικό δώρο θα περάσεις καλά. 16 εκατοστά».

Σε μια άλλη, παρεμφερή, αγγελία, ένας 20χρονος φοιτητής τονίζει: «Έχω ανάγκη από χρήματα, προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε γυναίκες, ζευγάρια και άνδρες». Συνοδεύει δε την αγγελία του με αποκαλυπτικές φωτογραφίες, στις οποίες επιδεικνύει τα πλούσια σωματικά προσόντα του.

Παράλληλα, πέσαμε πάνω  σε έναν Πατρινό, ο οποίος βρίσκεται επίσης σε δεινή οικονομική κατάσταση, καθώς γράφει στη δική του αγγελία: «Προσφέρω αποκλειστικότητα σε ευκατάστατο κύριο ή ζευγάρι με τον άντρα ενεργητικό. Αναζητώ μια καλή βοήθεια. Δέχομαι σοβαρές προτάσεις από σοβαρά άτομα».

Αλλά ένας άλλος είναι μάλλον σε πολύ πιο δύσκολη θέση, αφού χωρίς να διευκρινίζει τι είναι διατεθειμένος να κάνει, κυριολεκτικά, εκλιπαρεί : «Χρειάζομαι οπωσδήποτε δέκα ευρώ, άμεσα».

Επιπλέον, ένας που απευθύνεται που αποκλειστικά στο αντρικό φύλο, αναφέρει: «Γυμνασμένος, ξανθός, ψηλός γαλανομάτης, με εμπειρίες και δικό μου χώρο. Κάνω τα πάντα στο Sex με καθαριότητα και εχεμύθεια στο 100% με αγόρια και άντρες που γουστάρουν τα πάντα. Δεν απαντώ σε μηνύματα».

Και κάποιος, μάλλον περαστικός από τα μέρη μας, σημειώνει: «Θα βρίσκομαι σε δικό μου χώρο για δυο μέρες μόνο. Αν θέλεις να βρεθείς με έναν 25  κ… τότε πάρε με τηλ. να κλείσουμε ραντεβού».

Όμως, υπάρχουν κι εκείνες οι περιπτώσεις που οι ερωτικές υπηρεσίες  προσφέρονται υπό τη μορφή επαγγελματικού μασάζ, που βέβαια μόνο κανονικό μασάζ δεν είναι.

Η παρακάτω αγγελία είναι ενδεικτική: «Έμπειρος μασέρ προσφέρει χαλαρωτικά - αισθησιακά μασάζ σε άντρες στο χώρο σας, στο χώρο μου. Πληρ. ραντεβού στο 69… Πάτρα. Δεν απαντώ σε απόκρυψη και μηνύματα. Εχεμύθεια, καθαριότητα».