ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ – Αλλάζει ο χάρτης της νυχτερινής ζωής της Πάτρας | dete

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ - Αλλάζει ο χάρτης της νυχτερινής ζωής της Πάτρας

Ο Σεπτέμβρης αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «καυτός» για την νυχτερινή ζωή της Πάτρας. Και το περιβάλλον του επιχειρηματικού κόσμου της νύχτας ιδιαίτερα ανταγωνιστικό! Είναι χαρακτηριστικό πως παρά την παρατεταμένη περίοδο της οικονομικής ύφεσης, που πλήττει και τον συγκεκριμένο χώρο τα τελευταία χρόνια, αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει για να ετοιμάζονται να προστεθούν στη λίστα και νέοι «παίκτες».

Μάλιστα γνωστοί επιχειρηματίες από τον χώρο της νύχτας ετοιμάζονται ήδη για τη να σεζόν, ακόμη και με καινούργια καταστήματα.  Η νέα πολλά υποσχόμενη προσπάθεια της πολυμελούς ομάδας πίσω από το Yayaz και το Macao, ακούει στο όνομα AIFEL. Θα εδρεύει επί της οδού Αγίου Ανδρέου 74 και Γεροκωστοπούλου (εκεί που βρισκόταν το εκλογικό κέντρο του Νίκου Παπαδημάτου).  Γνωστό, επίσης, είναι πως , μετά από αρκετό προβληματισμό  για το που θα στεγαστεί το νέο ΜΑGENDA (το οποίο κυριαρχούσε στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου), οι επιχειρηματίες Δημήτρης και Πέτρος Φούφουλας κατέληξαν στο νεοκλασικό κτίριο King George στην πλατεία Γεωργίου, ακριβώς στην καρδιά της Πάτρας.

Στο εγχείρημα θα συμμετέχει και o Νίκος Καρπάνος, Σύμφωνα με πληροφορίες, το κτίριο της Όθωνος Αμαλίας και Καρόλου 1, εκεί που βρισκόταν το «ARENA THE PLACE», θα μετατραπεί σε night club. Το οποίο, πιθανότατα, θα φέρει αθηναϊκή επωνυμία. Η ομάδα του W στο Ρίο και ο αδελφοί Κούφοι θα στηρίξουν οικονομικά το νέο εγχείρημα. Κατά τα άλλα έχουμε και τα γνωστά καταστήματα που αποτελούν «σταθερές αξίες» στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης. NΑVONA CLUB DI OGGI , στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου, το οποίο  κατά κοινή ομολογία, είναι ο βασιλιάς του είδους και φυσικά δεν σκοπεύει να ..χάσει τα σκήπτρα του. Αυτό φαίνεται και από την απόφαση του ιδιοκτήτη του, Άκη Καραβιώτη,  να το ανακαινίσει.

Σε σχέση με το  RULES CLUB, του Θανάση Παντελή, πρωτοεμφανίστηκε πέρυσι και για να φτιαχτεί , στο κτίριο στη διασταύρωση της Ρήγα Φεραίου και Κανάρη, που προηγουμένως στεγαζόταν η μπυραρία «BB King», δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα. Το DISCO ROOM, για ακόμη μια χρονιά, θα είναι η ήρεμη δύναμη.  Αν συνυπολογίσουμε και κάποια άλλα καταστήματα (MACAO, ΣΟΥΡΩΡΗΡΙ, MA COCOTTE-ανακαινίζεται και αυτό) καταλαβαίνουμε τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει φέτος.