Ξεκατινιάζονται στα social media οι σύζυγοι του Ρούνεϊ και του Βάρντι -Η παγίδα που της έστησε η Κολίν Ρούνεϊ | dete

Ξεκατινιάζονται στα social media οι σύζυγοι του Ρούνεϊ και του Βάρντι -Η παγίδα που της έστησε η Κολίν Ρούνεϊ

Οι σύζυγοι δύο Αγγλων ποδοσφαιριστών, του Γουέιν Ρούνεϊ και του Τζέιμι Βάρντι… ξεκατινιάζονται στα social media, με αφορμή διαρροές προσωπικών πληροφοριών σε βρετανική εφημερίδα.

Η Κολίν Ρούνεϊ, influencer που έχει παντρευτεί τον Γουέιν Ρούνεϊ, κατηγόρησε την Ρεμπέκα Βάρντι ότι εκείνη ήταν που έδινε πληροφορίες για την προσωπική ζωή της στη Sun. Το ξέσπασμα της Ρούνεϊ ήρθε επειδή, όπως είπε, μια σειρά αναρτήσεων στους λογαριασμούς της στα social media, που δεν είναι δημόσιοι, εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ.

Η Βάρντι, που είχε μετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης «I’m a Celebrity … Get Me Out of Here», αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε εμπλοκή στις διαρροές και υποστήριξε ότι μπορεί κάποιος άλλος να είχε πρόσβαση στον κωδικό της για τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η παγίδα που έστησε η γυναίκα του Ρούνεϊ
Για να βρει τον ένοχο για τις διαρροές, η σύζυγος του Γουέιν Ρούνεϊ έστησε μια παγίδα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε ανάρτησή της.

«Για χρόνια, κάποιος που εμπιστευόμουν ώστε να με ακολουθεί στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram ενημέρωνε σταθερά την Sun για τις αναρτήσεις μου. Τους έδινε πολλές πληροφορίες για εμένα, τους φίλους και την οικογένειά μου, χωρίς την άδειά μου και δίχως να το γνωρίζω», έγραψε η Κόλιν Ρούνεϊ.

«Αφού για καιρό προσπαθούσα να καταλάβω ποιος ήταν, για διάφορους λόγους είχα μια υποψία. Για να το αποδείξω, μου ήρθε μια ιδέα. Μπλόκαρα τους πάντες από τις αναρτήσεις μου στο Instagram, εκτός από έναν λογαριασμό. Τους τελευταίους 5 μήνες δημοσίευα ψεύτικες ιστορίες για να δω αν θα φτάσουν στη Sun και έτσι έγινε», συνέχισε, αναφέροντας για το πώς κατέληξε ότι η ένοχη για τις διαρροές ήταν η Ρεμπέκα Βάρντι.

Ρεμπέκα Βάρντι: Δεν χρειάζομαι λεφτά, τι θα κέρδιζα;
Απαντώντας, η σύζυγος του Βάρντι υποστήριξε ότι ποτέ δεν έχει μιλήσει σε δημοσιογράφους για την Ρούνεϊ, παρότι την έχουν πάρει τηλέφωνο πολλές φορές. «Αν πίστευες ότι αυτό γινόταν, έπρεπε να μου το πεις και θα άλλαζα τον κωδικό μου για να δω αν θα συνεχιζόταν. Τα τελευταία χρόνια πολλοί άνθρωποι είχαν πρόσβαση στο Instagram μου», ανέφερε η Βάρντι. «Δεν χρειάζομαι λεφτά, τι θα κέρδιζα αν πουλούσα ιστορίες για εσένα; Σε συμπαθούσα και είμαι τόσο εκνευρισμένη που επέλεξες να το κάνεις αυτό, ιδιαίτερα όταν είμαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη», ξέσπασε.

Η ιστορία αυτή προέκυψε σε μια δύσκολη στιγμή για τη Sun. O πρίγκιπας Χάρι έχει κάνει μήνυση στην εφημερίδα, όπως και στη Daily Mirror, για υπόθεση που φέρεται να σχετίζεται με υποκλοπή φωνητικών μηνυμάτων του.