«Να μη βγουν ποτέ από τη φυλακή…» -Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μιλά λίγο πριν τη δίκη | dete

«Να μη βγουν ποτέ από τη φυλακή…» -Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μιλά λίγο πριν τη δίκη

Βυθισμένος στον πόνο, αλλά παράλληλα επιδεικνύοντας τεράστια αποθέματα ψυχής, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, της νεαρής φοιτήτριας που έχασε τόσο άδικα και απρόσμενα τη ζωή της στη Ρόδο από τα χέρια των βασανιστών της, αναμένει καρτερικά τη δίκη για τη δολοφονία του παιδιού του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews όπου φιλοξενείται συνέντευξή του, οι τελευταίοι δέκα μήνες δοκίμασαν ποικιλοτρόπως την αντοχή του, στέκεται όμως στα πόδια του με απύθμενο κουράγιο, προκειμένου κάποια στιγμή να δικαιωθεί - όπως λέει συχνά- η ψυχή της Ελενίτσας του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το πρόσφατο βούλευμα - καταπέλτης άνοιξε μια μικρή χαραμάδα φωτός. «Θέλω να μη βγουν ποτέ από τη φυλακή οι δολοφόνοι της κόρης μου» αναφέρει, όταν ερωτάται τι περιμένει από τη δίκη.

«Δεν υπάρχει τίποτα. Προσδοκώ Ανάσταση Νεκρών. Γίνεται;» λέει ο άτυχος πατέρας. «Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια, όπως συμβαίνει σε άλλα ευνομούμενα κράτη. Στην κυριολεξία τα ισόβια, όπως αναφέρεται η λέξη στο λεξικό. Όχι να βγουν σε λίγα χρόνια, να συνεχίσουν τη ζωή τους και να ξανακάνουν ενδεχομένως τα ίδια. Πρέπει να καταδικαστούν για το κακό που έκαναν αναφέρει ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Realnews