Νατάσα Ράγιου: Αποχαιρετώντας τον Φάνη της | dete

Νατάσα Ράγιου: Αποχαιρετώντας τον Φάνη της

 

Toν μοναχογιό της που φεύγει στο εξωτερικό για να σπουδάσει αποχαιρέτησε η Νατάσσα Ράγιου,  η οποία έφτασε μέχρι της πτήσεις αναχώρησης όπως όλες οι χαζομαμάδες.  Είπε μάλιστα το δικό της προσωρινό «αντίο» στο facebook απευθυνόμενη στον Φάνη της γράφοντας:  «Ώστε φεύγεις λοιπόν.. Ήρθε αυτή η ώρα.. Πετάς μακριά, εκτός συνόρων, στην δική σου ζωή..
Μπορεί να ακούς πολλές φορές ότι είμαι περήφανη για σένα αλλά δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει πραγματικά πόσο είμαι πάρα πολύ περήφανη για σένα. Για όλα αυτά που είσαι, για όσα έχεις καταφέρει, για όσα έχεις μέσα σου και τα ξέρω μόνο εγώ . Θέλω να σου πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για ό,τι έχεις φέρει στη ζωή μου, που με επαναπροσδιόρισες ως άνθρωπο, που μου έμαθες νέες «περπατησιές». Εύχομαι να σε περιμένουν τα καλύτερα , γιατί τα αξίζεις. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με υλικά αγαθά αλλά μόνο με την γαλήνη της ψυχής σου.

ΥΓ : Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι η πρώτη λέξη που είπες ήταν "Νατάσα". Να θυμάσαι ότι, απ όλες τις προσφωνήσεις σου (μαμά, μάνα, μανούλα κλπ), αυτή που με συγκλόνιζε πάντα, ήταν το Ράγιου»