Νίκος Πολυδερόπουλος: Eίναι 32 και έχει κάνει 2 σχέσεις στην ζωή του | dete

Νίκος Πολυδερόπουλος: Eίναι 32 και έχει κάνει 2 σχέσεις στην ζωή του

 

Ο Πατρινός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος αποκάλυψε πως έχει κάνει δύο σοβαρές σχέσεις στη ζωή του.  Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Ορφέα στο «Τατουάζ» και έκτοτε έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, το μεσημέρι της Δευτέρας και μιλώντας για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε πως:

«Όταν είμαι σε σχέση είμαι ήρεμος. Όταν είμαι ελεύθερος κάνω ό,τι θέλω. Όταν όμως κατ' επιλογή είμαι σε μια σχέση είμαι εκεί. Έχω κάνει δύο σοβαρές σχέσεις, αλλά ήμουν μικρός. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, προς τα εκεί οδεύω πια στην ηλικία που είμαι, στα 32».

Σχετικά με τις ακραίες αντιδράσεις από θαυμάστριες, ο ίδιος είπε: «Τότε με τον ρόλο μου έγραφαν "πότε θα 'ρθεις να με σκοτώσεις", "θα ήθελα να είμαι το επόμενό σου θύμα"» ενώ για τα μηνύματα των γυναικών που δέχεται παραδέχθηκε: «Στέλνουν τόσες γυμνές φωτογραφίες... Δεν έχω βγει ποτέ ραντεβού με θαυμάστρια. Δεν είμαι κατά αλλά ειδικά με αυτό το γυμνό δεν είναι όμορφο.  Καλύτερα να μου πει κάτι...».