Νέος συναγερμός για τα Android: Η εφαρμογή που πρέπει να κάνουμε απεγκατάσταση | dete

Νέος συναγερμός για τα Android: Η εφαρμογή που πρέπει να κάνουμε απεγκατάσταση

Το PlayStore κατέβασε τουλάχιστον 46 εφαρμογές της iHandy που μετρούσαν εκατοντάδες downloads... Εκτός PlayStore ουσιαστικά τέθηκε μία από τις μεγαλύτερες επιχείρηση εφαρμογών στον κόσμο, από την Google.

Ο λόγος για την iHandy που είδε τουλάχιστον 46 app της να βγαίνουν εκτός, όπως αναφέρει το Buzzfeed, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει εξήγηση για τον λόγο που οδήγησε σε αυτή την εξέλιξη.

Η συγκεκριμένη εταιρία με έδρα το Πεκίνο, είχε βγάλει εφαρμογές για φωτογραφίες, για ασφάλεια του τηλέφωνου, για antivirus, για πληκτρολόγια κ.α, μετρώντας εκατοντάδες downloads.

Ειδικά το «Snapfun - Face Filter, Selfie Editor, Sweet Camera» είχε πάνω από 50 εκατομμύρια κατεβάσματα, πολλά από αυτά ήταν και στην Ελλάδα.

Όταν ζητήθηκε από την Google να σχολιάσει το θέμα αυτό, αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι, λέγοντας πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την iHandy. Από την πλευρά των Κινέζων, ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Simon Zhu δήλωσε: «Είναι μία αναπάντεχη εξέλιξη, από την δική μας οπτική γωνία. Προσπαθούμε να βρούμε τον λόγο που έγινε. Ελπίζουμε πως το συντομότερο δυνατό θα επιστρέψουν στο Google Play».

Με δεδομένο οτι πριν από λίγο καιρό, το PlayStore είχε βγάλει και άλλες εφαρμογές από το... κατάστημά της, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτείνουν όσοι έχουν κατεβάσει της εφαρμογές της συγκεκριμένης εταιρίας να τις κάνουν απεγκατάσταση αμέσως.