ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ: Σκέπτεται από τώρα… τους αντιπεριφερειάρχες του | dete

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ: Σκέπτεται από τώρα... τους αντιπεριφερειάρχες του

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις στην παράταξη του νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη για την συγκρότηση της νέας περιφερειακής αρχής, με αρκετά πρόσωπα να «πρωταγωνιστούν» για θέσεις-κλειδιά για τη διοίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Με δεδομένο ότι στις 29 Αυγούστου θα γίνει η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της νέας Περιφερειακής Αρχής οι συζητήσεις αναφορικά με την περιοχή εστιάζονται κύρια στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας για την οποία, μετά τις αλλαγές που επέφερε ο «Κλεισθένης», είναι στην προσωπική ευχέρεια του Περιφερειάρχη να επιλέξει αυτόν που θα αναλάβει τα …ηνία του νομού και όχι να επιλέγεται από την αρχή της συγκρότησης του ψηφοδελτίου.

Μεταξύ των προσώπων που θεωρούνται «φαβορί» για την θέση είναι ο Χαράλαμπος Μπονάνος. Όχι μόνο γιατί κατέκτησε την πρωτιά σε σταυρούς, με 7.841 ψήφους, αλλά διότι κατέχει αναμφισβήτητα μεγάλη διοικητική εμπειρία.

Όπως είναι γνωστό ο Χαράλαμπος Μπονάνος διετέλεσε διοικητής στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, έχοντας κατά γενική ομολογία μια πετυχημένη θητεία, καθώς κατάφερε να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις για το νοσηλευτικό ίδρυμα (πάντως τα σενάρια θέλουν τον Χαράλαμπο Μπονάνο και στην θέση της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ).

Και με δεδομένο το γεγονός πως ο δεύτερος σε ψήφους (7.541) Φωκίωνας Ζαϊμης δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να ασχοληθεί με συγκεκριμένο αναπτυξιακό τομέα, ως θεματικός αντιπεριφερειάρχης.