ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΥ: Τα Καμίνια απέκτησαν… γυναίκα Πρόεδρο! | dete

ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΥ: Τα Καμίνια απέκτησαν… γυναίκα Πρόεδρο!

Είναι πολύ σημαντικό να εξελίσσεσαι, να μην μένεις στάσιμος κ να είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες και προκλήσεις. Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν μέσα στο καλοκαίρι τα μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Καμινίων, και αποφάσισαν να προσεγγίσουν νέα άτομα από την περιοχή, που θα έφερναν τις δικές του ιδέες κ όρεξη στην ομάδα με σκοπό να γυρίσει μια νέα σελίδα κ να γίνει πιο φιλική κ προσιτή από ποτέ. Η ιδέα ξεκίνησε από τον τότε προπονητή Γιώργο Κάρδαρη, ύστερα από την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Και ενώ ο στόχος παραμονής επετεύχθη, αυτό άνοιξε την όρεξη για νέα πράγματα, πιο ουσιαστικά από μια βαθμολογική κατάταξη. Μην ξεχνάμε ότι ο Α.Ο. Καμινίων είναι μια ομάδα που κουβαλάει πάνω από μισό αιώνα ιστορίας, με συνεχή παρουσία στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ Αχαίας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αφού δεν έχουν γήπεδο από το 2006.

Αυτό που θέλει να πετύχει η νέα διοίκηση είναι να ξεσηκώσει τα παιδιά της περιοχής από τα κινητά κ τα τάμπλετ κ μπουν στα γήπεδα αλλά κ να κερδίσει υποστηρικτές στις κερκίδες. Τα νέα μέλη που δέχτηκαν αυτή τη πρόκληση ήταν Σάκης Δημόπουλος, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Αβράμης, Δημήτρης Γαλάνης αλλά κ η Νατάσα Μπεζεριάνου, το μόνο γυναικείο μέλος στη διοίκηση. Κ επειδή μιλήσαμε για αλλαγές κ μια νέα εικόνα, δεν άργησε να της έρθει κ η πρόταση να γίνει κ πρόεδρος της ομάδας, φυσικά με την ενθάρρυνση και υποστήριξη όλων. Η Νατάσα Μπεζεριάνου είναι καθηγήτρια αγγλικών, και ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών πάνω από 10 χρόνια στη περιοχή. Εχει λοιπόν μια ιδιαίτερη σχέση με τα παιδία αλλά και επιτυχία στη νέα επιχειρηματικότητα και προφανώς πάνω σε αυτό βασίστηκε και η ιδέα της θέσης αυτής.

Μια τέτοια ανακοίνωση εξέπληξε ευχάριστα την περιοχή, αφού από το 1968 είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα γίνεται πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας. Στην Αχαΐα υπήρξε και μία ακόμη γυναίκα Πρόεδρος, η Τασία Μανωλοπούλου στον «Πολύτεκνο»!

Τα μελλοντικά σχέδια τους; Ένα πλάνο δημιουργίας ακαδημιών στο άμεσο μέλλον και μιας ομάδας βασισμένης σε νεαρά παιδιά. Και φυσικά να τραβήξουν τον κόσμο στα γήπεδα που θα ενθαρρύνει αυτή τη προσπάθεια!