Μόσχα: Video σοκ! Η στιγμή της αεροπορικής τραγωδίας με τους 41 νεκρούς | dete

Μόσχα: Video σοκ! Η στιγμή της αεροπορικής τραγωδίας με τους 41 νεκρούς

Οι εικόνες από την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα με απολογισμό 41 νεκρούς «παγώνουν» το αίμα από τον τρόμο. Το αεροπλάνο Superjet 100 της Αεροφλότ, με 73 επιβάτες και 5μελές πλήρωμα, έκανε το απόγευμα της Κυριακής (05.05.2019) αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο.

Μόνο που κατά τη διάρκεια της αναγκαστικής προσγείωσης, το αεροπλάνο έπιασε φωτιά. Η στιγμή που το Superjet 100, το οποίο κατασκευάζει η εταιρία Sukhoi, τυλίγεται στις φλόγες έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου στη Μόσχα. Μέσα σε μερικά λεπτά, το αεροσκάφος έχει μετατραπεί σε πύρινη μπάλα.

Το video δείχνει καρέ καρέ τη στιγμή που το αεροσκάφος επιχειρεί την προσγείωση, σε δυο φάσεις. Το Superjet 100 επιχειρεί την προσγείωση με μεγάλη ταχύτητα. Ακουμπά στον διάδρομο, αναπηδά και στη συνέχεια ξαναχτυπά στο έδαφος. Τη δεύτερη φορά, το πίσω μέρος διαλύεται και το αεροπλάνο τυλίγεται στις φλόγες.

Δείτε τη σοκαριστική στιγμή

Ενσωματωμένο βίντεο

baza@bazabazon

Видео с камер Шереметьево: "Суперджет" на большой скорости ударяется о полосу, подскакивает, после чего бьётся ещё раз и загорается.

192 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Φωτογραφία EPA

Ο απολογισμός τραγικός. 41 νεκροί, ανάμεσά τους και δυο παιδιά. 37 άνθρωποι κατάφεραν να διασωθούν, ενώ έξι είναι οι τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία της Μόσχας. Οι τρεις από τους τραυματίες νοσηλεύονται στην εντατική με εγκαύματα και τραυματισμούς από την εισπνοή καπνού.

Η στιγμή που επιβάτες εκκενώνουν το φλεγόμενο αεροπλάνο