Μπάσκετ: Αποχώρησε ο Ολυμιακός στο ντέρμπι των «αιωνίων» | dete

Μπάσκετ: Αποχώρησε ο Ολυμιακός στο ντέρμπι των "αιωνίων"

Με το σκορ στο 40-25 υπέρ του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο, έληξε άδοξα ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό να αποχωρεί.

Την απόφαση να μην βγουν από τα αποδυτήρια για το Β' μέρος πήραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες επικαλέστηκαν τη διαιτησία στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, στην οποία οι διαιτητές Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου σφύριξαν πέντε φάουλ στους γηπεδούχους και 13 στους φιλοξενούμενους

Η αποστολή του Ολυμπιακού μπήκε στο πούλμαν για να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: "Αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν παίκτες από ό,τι φαίνεται απλήρωτους, Έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Τώρα το κάνουν γιατί δεν τους αρέσει η διαιτησία.

Ο λόγος που το κάνουν είναι για να φύγει η οικογένεια των Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό και να το ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές. Αυτά είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε και χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Κι εμείς έχουμε χάσει και μία και δύο φορές στο ΣΕΦ και καθόμαστε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;"