Μητσοτάκης: Ο προϋπολογισμός είναι καθρέφτης της αποτυχίας σας | dete

Μητσοτάκης: Ο προϋπολογισμός είναι καθρέφτης της αποτυχίας σας

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, τόσο για την οικονομία, όσο και για το κλίμα διχασμού που έχει καλλιεργήσει, με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ, αλλά και για τους χειρισμούς στο Σκοπιανό και στις υποθέσεις σκανδάλων εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.

Ο κ. Μητσοτάκης, ξεκινώντας την ομιλία του, σταχυολόγησε το γιατί η ΝΔ καταψηφίζει τον προϋπολογισμό, αλλά και συνολικά, μέσω αυτού, την κυβέρνηση. «Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση του ψεύδους, της εξαπάτησης, της αλαζονείας και του κυνισμού.

Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που έκανε χειρότερη τη ζωή των Ελλήνων και ειδικά των πιο αδύναμων. Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση των φόρων και της βαριάς μακροχρόνιας λιτότητας. Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση των απαράδεκτων εθνικών υποχωρήσεων. Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση των σκανδάλων και της διαπλοκής.

Καταψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ και ό,τι αυτοί συμβολίζουν: Τον λαϊκισμό. Τη δημαγωγία. Την πολιτική χωρίς αρχές. Τους κομματικούς διορισμούς. Την αλαζονεία. Την ανικανότητα. Την πολιτική για το κόμμα και όχι για την πατρίδα. Τον καταψηφίζουμε όχι μόνο εμείς, αλλά και η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε ότι αυτός είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός που η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή.