Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Jalal Khodami ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Δύναμης Πατρών | dete

Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Jalal Khodami ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Δύναμης Πατρών

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος προετοιμασίας της Δύναμης Πατρών, ενόψει των προσεχών διοργανώσεων, με την καθοδήγηση του Παγκόσμιου πρωταθλητή Taekwondo και προπονητή της Εθνικής ομάδας Βραζιλίας του 2018, Jalal Khodami.

Ο παγκοσμίου φήμης Ιρανός θρύλος του Ταεκβοντό βρέθηκε στον πατρινό σύλλογο από τις 4 έως τις 13 Οκτωβρίου,πραγματοποιώντας ένα μαραθώνιο καθημερινών προπονήσεων για τα δυο ηλικιακά γκρουπ, οι οποίες ήταν μάλιστα διπλές τα Σαββατοκύριακα.

Αθλητές του πατρινούσωματείου, καθώς και των συλλόγωνΑ.Σ. Αρίων , Litopoulou Team και Α.Σ. Βασιλεία Αγωγή,πραγματοποίησαν κοινές προπονήσεις, όπου τα μαθήματα και το σπάρινγκ του παγκόσμιου φήμης προπονητήαποτέλεσαν ένα ουσιαστικό και εποικοδομητικό βήμα για την εξέλιξη των αθλητών.

Η μεγάλη αυτή διοργάνωση της Δύναμης αποτέλεσε συνέχιση της συνεργασίας της με τον Ιρανό πρωταθλητή σε μια προσπάθεια του συλλόγου να αποκτά συνεχώς νέες εμπειρίες, εμπλουτίζοντας την αγωνιστική φιλοσοφία της με διεθνή στοιχεία του Ταεκβοντό.

Ο πατρινός σύλλογος που με εξωστρέφεια και διοργανώσεις υψηλού επιπέδου κοιτάζει μπροστά, στοχεύοντας στη βελτίωση των αθλητών του υπόσχεται νέες δυνατές διοργανώσεις!

Ο πατρινός σύλλογος υπόσχεται νέες δυνατές διοργανώσειςυψηλού επιπέδου, στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των αθλητών του!