Με επιτυχία το 1ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Λιμνοχώρι Αχαΐας | dete

Με επιτυχία το 1ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Λιμνοχώρι Αχαΐας

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Αντάμωμα χορευτικών συγκροτημάτων που διοργάνωσε το Χορευτικό τμήμα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λιμνοχωρίου την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019.

Πλήθος κόσμου (πάνω από 700 άτομα) κατέκλεισε τον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου προκείμενου να παρακολουθήσουν ένα μουσικοχορευτικό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, ύστερα από την πολιτιστική σύμπραξη 4 δήμων του νομού μας (δήμος Πατρέων, δήμος Καλαβρύτων, δήμος Ερυμάνθου και φυσικά ο δήμος Δυτικής Αχαΐας).

Πάνω από 130 χορευτές από 10 χορευτικά συγκροτήματα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια βράδια που τα είχε όλα… Κέφι, γλέντι, χορό, φαγητό και διασκέδαση. Τα χορευτικά συγκροτήματα συνόδευσε το παραδοσιακό μουσικό σχήμα ‘’Αρτυμα’’. Ένα πραγματικό πολιτιστικό γεγονός μέσα από το οποίο αναδείχθηκε ο λαϊκός μας πολιτισμός.

Το Δ.Σ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λιμνοχωρίου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους συλλόγους με τους οποίους αντάμωσε καθώς επίσης ευχαριστεί και τον κόσμο που προσήλθε και πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η βραδιά έκλεισε με γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. "Εύχομαι η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού μας άλλα και της ευρύτερης περιοχής μας", είπε ο υπεύθυνος του χορευτικού τμήματος Λιμνοχωρίου και διοργανωτής του 1ου Ανταμώματος χορευτικών συγκροτημάτων κ. Κοριντζέλης Βασίλης.

 

Kέφι, χορός και μουσική "πλημμύρισαν" το 1ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Λιμνοχώρι Αχαΐας (pics)Kέφι, χορός και μουσική "πλημμύρισαν" το 1ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Λιμνοχώρι Αχαΐας (pics)Kέφι, χορός και μουσική "πλημμύρισαν" το 1ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Λιμνοχώρι Αχαΐας (pics)Kέφι, χορός και μουσική "πλημμύρισαν" το 1ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Λιμνοχώρι Αχαΐας (pics)Kέφι, χορός και μουσική "πλημμύρισαν" το 1ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Λιμνοχώρι Αχαΐας (pics)Kέφι, χορός και μουσική "πλημμύρισαν" το 1ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Λιμνοχώρι Αχαΐας (pics)Kέφι, χορός και μουσική "πλημμύρισαν" το 1ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Λιμνοχώρι Αχαΐας (pics)Kέφι, χορός και μουσική "πλημμύρισαν" το 1ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Λιμνοχώρι Αχαΐας (pics)Kέφι, χορός και μουσική "πλημμύρισαν" το 1ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Λιμνοχώρι Αχαΐας (pics)Kέφι, χορός και μουσική "πλημμύρισαν" το 1ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Λιμνοχώρι Αχαΐας (pics)Kέφι, χορός και μουσική "πλημμύρισαν" το 1ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Λιμνοχώρι Αχαΐας (pics)Kέφι, χορός και μουσική "πλημμύρισαν" το 1ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Λιμνοχώρι Αχαΐας (pics)