Μαρινάκης για Champions League: Μας αρέσουν τα δύσκολα | dete

Μαρινάκης για Champions League: Μας αρέσουν τα δύσκολα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε on camera για όλα τα θέματα του Ολυμπιακού. Από την κλήρωση μέχρι και τις μεταγραφές αλλά και τα ματς των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Ευρώπη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στην COSMOTE TV για:

Την παρουσία του Ολυμπιακού στους ομίλους: Σίγουρα είναι μία μεγάλη δικαίωση για όλους μας. Και για την διοίκηση και για τους παίκτες και για τον προπονητή. Ύστερα από σκληρή δουλειά περάσαμε στην φάση των ομίλων. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι.

Τους Πειραιώτες και το σχόλιο του Τσεχ ότι είναι παραδοσιακή δύναμη: Αυτό που έχουμε πετύχει τα τελευταία 9 χρόνια είναι ο Ολυμπιακός να έχει καταξιωθεί στα πιο μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης. Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια.

Τον όμιλο: Ο Νίκος Καζαντζάκης μας εξηγεί με αριστουργηματικό τρόπο γιατί πρέπει να μας αρέσει ο ανήφορος. Εγώ λατρεύω τον ανήφορο. Μας αρέσουν τα δύσκολα. Οι Μπάγερν & Τότεναμ είναι μεγάλες ομάδες όπως και τα αδέρφια μας στην Σερβία. Εμείς πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Θα είμαστε δυνατοί. Είμαστε αισιόδοξοι.

Τις μεταγραφές: Σήμερα ήδη ξεκινήσαμε (σ.σ. Μπενζιά). Αύριο θα δείτε τον επόμενο παίκτη (σ.σ. Λοβέρα). Έχουμε όμως και μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Είναι οι καλύτεροι στην χώρα μας και μας έφεραν εδώ. Θα πρωταγωνιστήσουν στην Ευρώπη.

Τα ονόματα: Έχουν βγει τα ονόματα. Τα προλαβαίνετε και τα βγάζετε. Ο Μπενζιά είναι ήδη στην Ελλάδα και ο άλλος παίκτης μας έρχεται αύριο. Εμείς όμως αγαπάμε και πιστεύουμε όλους τους παίκτες μας και θα πάμε καλά.

Τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: Εγώ ειλικρινά σήμερα θέλω ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ να περάσουν. Είναι καλό για την χώρα. Είναι καλό για την Ελλάδα. Είμαστε Έλληνες και πέρα από την όποια αντιπαλότητα η Ελλάδα πρέπει να πηγαίνει μπροστά. Να ευχηθώ καλή επιτυχία και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.