Μέσα στον μήνα η επαναδρομολόγηση της σύνδεσης Πάτρας-Κεφαλονιάς-Ιθάκης | dete

Μέσα στον μήνα η επαναδρομολόγηση της σύνδεσης Πάτρας-Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Η Levante Ferries ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Πολιτείας και αποτέλεσε τη μοναδική εταιρεία που συμμετείχε στο διαγωνισμό του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για τη γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη, με καθημερινά δρομολόγια. Υπενθυμίζεται πως και στο παρελθόν η Levante Ferries είχε εξυπηρετήσει με δική της πρωτοβουλία την παραπάνω ακτοπλοϊκή γραμμή, κάτι που δε συνεχίστηκε λόγω εξωγενών παραγόντων.

Η εταιρεία σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε, σχεδιάζει η έναρξη των δρομολογίων να γίνει εντός του Ιανουαρίου 2019, δηλαδή πολύ νωρίτερα από την τυπική κατακύρωση του διαγωνισμού, ώστε η εξυπηρέτηση της Κεφαλονιάς και από το λιμάνι της Σάμης να ξεκινήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να τερματισθεί η αίσθηση αποκλεισμού των κατοίκων της Ιθάκης.

Στη γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη η Levante Ferries θα δρομολογήσει το νέο απόκτημα του στόλου της, το ΕΓ/ΟΓ «Ανδρέας Κάλβος» στο οποίο  αυτή την περίοδο πραγματοποιείται μια τεράστια επένδυση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με την επισκευή και συντήρηση του μηχανολογικού του εξοπλισμού, ώστε το εκσυγχρονισμένο και φυσικά ασφαλές πλοίο να τεθεί άμεσα στην εξυπηρέτηση της γραμμής.

Η επένδυση θα συνεχισθεί διακριτικά και στο επόμενο διάστημα, με πλήρη ανακαίνιση σε όλους τους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους, επιφυλάσσοντας ευχάριστες εκπλήξεις για τους επιβάτες του πλοίου, ώστε αυτό να φτάσει τα υψηλά επίπεδα ποιότητας, άνεσης και πολυτέλειας του στόλου της εταιρείας.