ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο Άρης Πατρών πρέπει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο και ειδικά φέτος που γιορτάζει τα 90 χρόνια ιστορίας» | dete

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο Άρης Πατρών πρέπει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο και ειδικά φέτος που γιορτάζει τα 90 χρόνια ιστορίας»

Ο Μιχάλης Μιχαλόπουλος για πρώτη φορά στην καριέρα του την  νέα περίοδο θα αγωνιστεί με την φανέλα του Άρη Πατρών και μιλώντας για την επιλογή του τόνισε « Στον Άρη κατά κύριο λόγο πήγα επειδή είναι τα φιλαράκια μου και η διοίκηση πάει να κάνει κάτι καλό φέτος. Υπάρχει πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα και δεν δίστασα να δεχθώ το κάλεσμα που μου έκαναν». Ερωτηθείς αν ήταν δύσκολη απόφαση να φύγει από το ΠΑΤΡΑΙ τόνισε «Η απόφαση να φύγω ήταν σχετικά δύσκολη γιατί πέρασα πολύ όμορφα στο ΠΑΤΡΑΙ με τα παιδιά  και από την διοίκηση δεν είχα κανένα παράπονο. Έφυγα σαν φίλος». Και μιλώντας για τους στόχους της νέας του ομάδας τόνισε « Ο Άρης Πατρών είναι μια από τις ιστορικές ομάδες στην  Α κατηγορία, κάθε χρόνο πρέπει να πρωταγωνιστεί σε όλους τους θεσμούς, πόσο μάλλον φέτος που γιορτάζει τα 90 του χρόνια. Το πρωτάθλημα φέτος ίσως να είναι το  πιο δύσκολο όσο παίζω εγώ τουλάχιστον. Έχει ομάδες με τεράστια ιστορία όπως ο Παναιγιάλειος και άλλες πολλές».