Λούλα Τριανταφυλλοπούλου: «Η Παναχαϊκή 2014 θέλει να κερδίσει τις ομάδες που πρέπει να βάλουμε από κάτω στην βαθμολογία» | dete

Λούλα Τριανταφυλλοπούλου: «Η Παναχαϊκή 2014 θέλει να κερδίσει τις ομάδες που πρέπει να βάλουμε από κάτω στην βαθμολογία»

Η Παναχαϊκή 2014 αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα Β εθνικής βόλεϊ γυναικών και η προπονήτρια Λούλα Τριανταφυλλοπούλου μιλώντας για την μέχρι τώρα πορεία αλλά και τους στόχους της ομάδας τόνισε «Έχουμε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, είμαστε στην 4η θέση της βαθμολογίας και στόχος μας είναι η παραμονή στην Β εθνική. Έχει αρκετά παιχνίδια ακόμα το πρωτάθλημα και ακολουθούν δυο δύσκολα παιχνίδια με αντιπάλους τον Ερυθρό Αστέρα και την ΕΑΠ. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια με ομάδες που θέλουμε να βάλουμε από κάτω στην βαθμολογία. Τα παιχνίδια με Παμβοχαικό, με Σπαρτιατικό, με Άργος είναι αυτά που πρέπει να κερδίσουμε και ότι κάνουμε καλύτερο και στο παιχνίδι με τον Ακρίτα που τον έχουμε εντός έδρας. Θέλουμε να παίζουμε καλά, να μπούμε και πάλι σε ρυθμούς αγωνιστικούς μετά την διακοπή και να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όλες οι αθλήτριες μαζί, αυτές που παίζουν για πρώτη φορά στην Β εθνική, αλλά και οι έμπειρες παίκτριες που ξέρουν την κατηγορία, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι όλα θα πάνε μια χαρά και θα υλοποιήσουμε τον φετινό μας στόχο».