Λιποθύμησε βλέποντας τους ληστές μέσα στο σπίτι της (εικόνες) | dete

Λιποθύμησε βλέποντας τους ληστές μέσα στο σπίτι της (εικόνες)

Πρόσωπο με πρόσωπο με έναν από τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι της το βράδυ του Σαββάτου στην Ανθήλη Φθιώτιδας, βρέθηκε μια ηλικιωμένη, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά της, και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ οι δράστες ξήλωσαν τα κάγκελα από το παράθυρο του μπάνιου και το παραβίασαν μπαίνοντας στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που έβλεπε τηλεόραση στο σαλόνι άκουσε κάποιο θόρυβο, αλλά νόμισε ότι είναι ο σύζυγος που γύριζε από το καφενείο. Στη συνέχεια έκαναν άνω - κάτω τα δωμάτια του σπιτιού για να βρουν χρήματα και κοσμήματα.

Ξαφνικά η γιαγιά είδε να μπαίνει στο σαλόνι ένας ψηλός αδύνατος μελαχρινός άνδρας, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

ληστές - Ανθήλη Λαμίας

Η γυναίκα στη θέα του ληστή λιποθύμησε, ενώ ο δράστης με το συνεργό του βλέποντας την ηλικιωμένη να λιποθυμά έφυγαν τρέχοντας πηδώντας από το μπαλκόνι.

Οι γείτονες που έτρεξαν να βοηθήσουν βρήκαν τη μια τσάντα πετάμενη άδεια στο μπαλκόνι του σπιτιού.

ληστές - Ανθήλη Λαμίας

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η γιαγιά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται.

Οι κάτοικοι ωστόσο τονίζουν ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι με την παραβατικότητα των Ρομά στην Ανθήλη και υποστηρίζουν ότι οι δράστες είναι γνωστοί και διαμένουν σε πρόχειρο καταυλισμό κοντά στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού.