Κώστας Αποστολόπουλος: «Το μάτι των παικτών γυαλίζει» | dete

Κώστας Αποστολόπουλος: «Το μάτι των παικτών γυαλίζει»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Αποστολόπουλος επισκέφτηκε, μαζί με τον αντιπρόεδρο Τάκη Λαμπρόπουλο, τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και τους διαβεβαίωσε ότι υπάρχει απόλυτη στήριξη προς όλους, έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση και την ισοπαλία στην Δράμα, αφού έβγαλαν αντίδραση μετά τα τελευταία γεγονότα  ενώ ζήτησε την νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

Και ερωτηθείς τι περιμένει από τους παίκτες στο μεθαυριανό παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος τόνισε «Η ΠΑΕ λειτουργεί κανονικά και μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου όπου έχουμε συμβατική υποχρέωση θα καταβάλλουμε τον μισθό Νοεμβρίου στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα έχει άψογα αποδυτήρια. Τα παιδιά είναι αποφασισμένα να δώσουν τα πάντα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου και πραγματικά είδα την Τετάρτη που τους μίλησα ότι το μάτι τους γυαλίζει  και η ενέργεια που έχουν εγκλωβισμένη είμαι σίγουρος ότι θα την βγάλουν μέσα στο γήπεδο για να πάρουν την νίκη»!

 

Κίνητρο επιπλέον για τον κόσμο η πρώτη παρουσία στην Αγυιά του Καρατσανάκοφ

 

Στην παρουσία του κόσμου ποντάρουν την Κυριακή στην Παναχαϊκή αφού πιστεύουν ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση από τα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Έχουν τεθεί από χθες σε κυκλοφορία 3500 εισιτήρια για την μεθαυριανή αναμέτρηση που κοστίζουν 10 ευρώ, εκτός από ην Θύρα 2 όπου η τιμή είναι στα 15 ευρώ, υπάρχουν εισιτήρια των 5 ευρώ για γυναίκες, ΑΜΕΑ, φοιτητές, σπουδαστές μαθητές γυμνασίου και Λυκείου ενώ η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών με την συνοδεία ενηλίκου.

 

 

 

 

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Αποστολόπουλος μιλώντας για την βοήθεια του κόσμου τόνισε «Είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή ο κόσμος θα μας συμπαρασταθεί μετά από την εικόνα που έδειξε η ομάδα στην Δράμα, ενώ επιπλέον κίνητρο θα είναι η πρώτη παρουσία σε εντός έδρας παιχνίδι του Καρατσανάκοφ. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο από τα προηγούμενα παιχνίδια και η ομάδα θέλει την στήριξη του κόσμου περισσότερο από κάθε άλλη φορά».