Κορυδαλλός – Δεν ανοίγουν τα στόματα για την δολοφονία του Ζαφειρόπουλου | dete

Κορυδαλλός - Δεν ανοίγουν τα στόματα για την δολοφονία του Ζαφειρόπουλου

Με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, φαίνεται να σχετίζεται η άγρια δολοφονία που έγινε στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός για την άγρια δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου  φέρεται να σκότωσε έναν από τους ηθικούς αυτουργούς της εκτέλεσης του άτυχου δικηγόρου.

Το αιματηρό επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε στην Ε’ πτέρυγα των φυλακών, όπου το θύμα είχε μεταφερθεί μόλις σήμερα από άλλες φυλακές, όπου κρατείτο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η δράστες της δολοφονίας στις φυλακές, ήταν δύο. Ο ένας κρατούσε το θύμα και ο άλλος τον κατέσφαξε με μαχαίρι. Το περιστατικό είναι καταγεγραμμένο από τις κάμερες ασφαλείας στις φυλακές Κορυδαλλού, με την αστυνομία να σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του Αλβανού δολοφόνου.

Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουυν πώς ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου πιθανότατα είχε διαφωνία με τον ηθικό αυτουργό για τα όσα θα ισχυριστούν στο δικαστήριο που θα γίνει την Τετάρτη και ενδεχομένως να τον δολοφόνησε για αυτό το λόγο. Για την υπόθεση κατηγορούμενοι είναι πέντε Αλβανοί, εκ των οποίων οι τρεις θεωρούμενοι ως ηθικοί αυτουργοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο το Νοέμβριο του 2014, τραυματίζοντας 14 άτομα. Μάλιστα μαζί με έναν ακόμη κακοποιό συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου, από την υπόθεση της HELLAS - Energa Power.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη για το δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην οποία ο Άλμπερτ Μπάκο ήταν κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία. Φαίνεται ότι οι εχθροί του γνώριζαν για το δικαστήριο αυτό και πως θα γινόταν η μεταγωγή του στον Κορυδαλλό και του έστησαν φονική ενέδρα.

Το συμβάν διερευνάται ποινικά και πειθαρχικά, ενώ μετά από εντολή του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Καλογήρου πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στο Κ.Κ. Κορυδαλλού Ι, υπό τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής».