Κλείνουν τα υποκαταστήματα της Εθνικής Τραπεζας σε Πλατεία Βουδ και Ρίο | dete

Κλείνουν τα υποκαταστήματα της Εθνικής Τραπεζας σε Πλατεία Βουδ και Ρίο

 

Κατεβάζει ρολά το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Βουδ στην Πάτρα. Σε  λίγες ημέρες θα παύσει η λειτουργία του και ο προβληματισμός είναι έντονος τόσο στους πελάτες που εξυπηρετούνταν εδώ και χρόνια αλλά και στους τραπεζικούς υπαλλήλους.

Ήδη, ο διευθυντής του υποκαταστήματος έχει αναλάβει αντίστοιχα καθήκοντα σε υποκατάστημα της Ηλείας, ο υποδιευθυντής θα «μετακομίσει» σε πλησιέστερο υποκατάστημα της ΕΤΕ στην Πάτρα όπως επίσης και οι λοιποί εργαζόμενοι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το υποκατάστημα της πλατείας Βουδ θα παύσει να λειτουργεί την επόμενη Πέμπτη και ήδη από χθες άρχισε η καταγραφή του εξοπλισμού και οι διαδικασίες για την μεταφορά του.

Κάτοικοι της περιοχής και καταστηματάρχες δηλώνουν πως η εξέλιξη είναι δυσάρεστη καθώς θα προκύψουν σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πελατών, ενώ φοβούνται ότι θα υποβαθμιστεί η περιοχή.

Το ίδιο ισχύει και για το κατάστημα του Ρίου το οποίο αναμένεται να διακόψει και αυτό τη λειτουργία του το προσεχές διάστημα.

Να σημειωθεί πως ακούγονταν το τελευταίο διάστημα έντονες φήμες για κλείσιμο και άλλων υποκαταστημάτων (Ζαρουχλέικα κ.ά.), στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων των υποκαταστημάτων για την εξοικονόμηση των λειτουργικών δαπανών.