Κικίλιας: Να ενώσουμε ξανά την ελληνική κοινωνία που δίχασε ο ΣΥΡΙΖΑ | dete

Κικίλιας: Να ενώσουμε ξανά την ελληνική κοινωνία που δίχασε ο ΣΥΡΙΖΑ

Για «πρωτόγνωρες επιτυχίες και εντυπωσιακά ποσοστά για τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας σε δήμους και περιφέρειες», έκανε λόγο ο Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας ότι το εκλογικό αποτέλεσμα «μας γεμίζει ευθύνη και μας υποχρεώνει να είμαστε ακόμα πιο σοβαροί και μετρημένοι».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «REAL FM», ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ επισήμανε τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως «το μπλε στο χάρτη δεν είναι της Νέας Δημοκρατίας, είναι το γαλάζιο της χώρας», προσθέτοντας πως «η προσπάθειά μας είναι να ξαναενώσουμε την ελληνική κοινωνία που δίχασε βαθιά ο ΣΥΡΙΖΑ, να επουλώσουμε τις πληγές της και να ξαναδώσουμε όραμα και ελπίδα στους Έλληνες».

Όπως είπε, «η πάση θυσία μείωση της φορολογίας είναι το πρώτο κομμάτι στο οποίο θα αναμετρηθούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, που ως κυβέρνηση υπερφορολόγησε τους πάντες και ακολούθησε ταξική πολιτική διαλύοντας τη μεσαία τάξη», ενώ επισήμανε πως δέσμευση της ΝΔ είναι να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα επενδύσεων που θα αυξήσει το ΑΕΠ της χώρας, θα φέρει νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας και θα ενισχύσει τα ασφαλιστικά ταμεία.

«Η παιδεία, η υγεία, η ασφάλεια στις γειτονιές μας και ο πατριωτισμός στα εθνικά μας θέματα, είναι τα λίγα βασικά πράγματα που λέμε προεκλογικά. Στόχος μας είναι να ξαναφτιάξουμε τη σχέση πολίτη-πολιτικού και γι' αυτό, αν μας τιμήσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, θέλουμε όσα λέμε προεκλογικά να μπορεί να τα δει μετεκλογικά να υλοποιούνται. Παρουσιάζουμε το πρόγραμμα και το όραμά μας που αφορούν όλους τους Έλληνες.

Και αυτούς που θα μας ψηφίσουν και αυτούς που δεν θα μας ψηφίσουν», είπε ο κ. Κικίλιας, τονίζοντας πως οι Έλληνες απάντησαν στον κ. Τσίπρα για τις πολιτικές του, τις τελευταίες δύο Κυριακές.