Καταχειροκροτήθηκε στο Ζάππειο η συλλογή ρούχων του Πατρινού σχεδιαστή Πάρη Λαλιώτη – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ | dete

Καταχειροκροτήθηκε στο Ζάππειο η συλλογή ρούχων του Πατρινού σχεδιαστή Πάρη Λαλιώτη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Εντυπωσίασαν οι δημιουργίες του Πατρινού δημιουργού Πάρη Λαλιώτη, ιδιαίτερα γνωστού στην Πάτρα από το γκρουπ 86, στη διάρκεια του Athens exclusive designers week στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα. Τα ρούχα του Πάρη Λαλιώτη με περίτεχνες συνθέσεις στο κεφάλι και μία ξεχωριστή αισθητική καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό στην πασαρέλα του Ζαππείου.

Η παρουσίαση της συλλογής του είχε οριστεί για μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου 2019. Ανάμεσα στον κόσμο που θαύμασε τις δημιουργίες του σχεδιαστή Πάρη Λαλιώτη ήσαν και πολλοί ειδήμονες της μόδας όπως ο Λάκης Γαβαλάς που τον αποθέωσε αλλά και γνωστοί Πατρινοί. Το χειροκρότημα στο τέλος ήταν έντονο όπως πολλά ήταν και τα κολακευτικά σχόλια.

Ο Πάρης Λαλιώτης μέσα από τo γκρουπ του στο Πατρινό Καρναβάλι έχει κερδίσει πολλές φορές τις εντυπώσεις και τα βλέμματα θαυμασμού καθώς και βραβεία. Με φαντασία και ασυνήθιστες δημιουργίες το γκρουπ 86 απέσπασε πολλές φορές όχι μόνο θετικά σχόλια αλλά και βραβεία.

Πλέον ο Πάρης Λαλιώτης άνοιξε τα φτερά του περνώντας στον επαγγελματικό σχεδιασμό ρούχων με έναν μοντέρνο αέρα και άποψη.

Όπως ο ίδιος είχε πει  πρόκειται για ένα όνειρό του που γίνεται πραγματικότητα. «Το ήθελα χρόνια. Ήρθε η στιγμή που ωρίμασαν πολλά πράγματα, σε διάφορα επίπεδα, και ήρθε η στιγμή να κάνω το βήμα. Ένιωσα πλέον έτοιμος γι΄αυτό και πως ήρθε ο καιρός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συλλογή που παρουσιάστηκε στο Ζάππειο, στην διοργάνωση Athens exclusive designers week, όπως ο ίδιος εξηγεί, υπάρχουν ρούχα που δεν φοριούνται και είναι μόνο για επίδειξη αλλά και βραδινές δημιουργίες.

«Όταν προέρχεσαι από έναν καρναβαλικό χώρο για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να μπεις και σε ένα άλλο- διαφορετικό  σκεπτικό, στο οποίο ήθελα να μπω εδώ και καιρό και ωριμάζοντας, ήρθε η ώρα που έγινε» είπε ο Πάρης Λαλιώτης.