Καταγγελία Ιρλανδής τουρίστριας: O άνδρας στη φωτογραφία πήγε να ρίξει κάτι στο ποτό μου στη Ζάκυνθο | dete

Καταγγελία Ιρλανδής τουρίστριας: O άνδρας στη φωτογραφία πήγε να ρίξει κάτι στο ποτό μου στη Ζάκυνθο

Μια τρομακτική εμπειρία που βίωσε πρόσφατα στο νησί της Ζακύνθου καταγγέλλει μια Ιρλανδή τουρίστρια, με τους ισχυρισμούς της να κάνουν τον γύρο των ιρλανδικών και βρετανικών ΜΜΕ, όπως η Sun και η Mirror.

Μιλώντας στο dublinlive.ie, η νεαρή περιγράφει πώς το τρίτο βράδυ της διαμονής της στο νησί, και ενώ διασκέδαζε σε ένα κλαμπ, ένας άγνωστος προσπάθησε να ρίξει κάτι στο ποτό της. Η κίνηση αυτή του άνδρα έγινε αντιληπτή από μια φίλη της που έβγαζε φωτογραφίες, ενώ το εν λόγω δημοσίευμα περιλαμβάνει και μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι δείχνει τον άγνωστο να προσπαθεί να ρίξει κάτι στο ποτό της κοπέλας, χωρίς ωστόσο να διακρίνεται κάτι στο χέρι του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρέα των κοριτσιών από το Δουβλίνο αποφάσισε να επισκεφθεί το όμορφο νησί της Ζακύνθου στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ωστόσο το πρώτο κιόλας βράδυ που βγήκαν να διασκεδάσουν είχαν ένα δυσάρεστο απρόοπτο.

«Φτάσαμε στο νησί ημέρα Τρίτη και το ίδιο βράδυ κάποιος έριξε κάτι στο ποτό μιας φίλης μου σε ένα από τα νάιτκλαμπ. Εριξαν στο ποτό της ναρκωτικό βιασμού. Την πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο όταν διαμαρτυρήθηκε ότι δεν αισθανόταν καλά. Το στομάχι της ήταν αναστατωμένο και έκανε συνεχώς εμετό», αναφέρει η Gemma Reynolds. Όπως εξηγεί η νεαρή, τα υπόλοιπα βράδια η παρέα των κοριτσιών έβγαινε με τον φόβο ότι θα μπορούσε να τους ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Και πράγματι τους συνέβη, αφού δύο βράδια μετά έπεσε και η ίδια θύμα της απόπειρας ενός άνδρα να την «ναρκώσει».

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία

poto