«Καπέλωσαν» τον Κύρτσο! ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΡΙΤΗΣ | dete

«Καπέλωσαν» τον Κύρτσο! ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Η «γαλάζια» σύναξη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο καφέ «Σταθμός» (υποτίθεται ότι) είχε στο επίκεντρο της τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κύρτσο και την εκ νέου υποψηφιότητα του για την Ευρωβουλή.  

Όμως, εξελίχθηκε σε ένα κακόγουστο σόου των επίδοξων υποψηφίων βουλευτών και πάσης φύσεως υποψηφίων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, πολλοί εκ των οποίων πήραν το μικρόφωνο και έβγαλαν μακρόσυρτους λόγους, σε μια ακόμη προσπάθεια να προβληθούν και να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Αφού μίλησε, λοιπόν πρώτος ο Γιώργος Κύρτσος (αυτό δα έλειπε, να μην μιλούσε), ακολούθως μίλησε ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας και στη συνέχεια είχαμε τη... συνήθη «πασαρέλα» των επίδοξων υποψηφίων, που επιχείρησαν να κλέψουν την παράσταση με μακροσκελείς ομιλίες.

Συγκεκριμένα, εκτός άλλων, τοποθετήθηκαν ο Θανάσης Νταβλούρος, η Γεωργία Ντάτσικα, ο Γιώργος Κουτρουμάνης και η Έφη Γιαννιά.

Παρέμβαση έκανε και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος ευχήθηκε «καλή επιτυχία» σε όλους.

 

ΕΚΑΝΕ ΚΑΥΓΑ

 Από την πρωτότυπη αυτή εκδήλωση, που συνοδεύτηκε από άφθονες ποικιλίες και μπύρες, έλειπε ο Ανδρέας Μαζαράκης. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ έλαμψε δια της απουσίας του, εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι ο Γιώργος Κύρτσος δεν έκανε μια εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Νομαρχιακής οργάνωσης της Νέας Δημοκραίας.

Τον Ανδρέα Μαζαράκη κάλυψε κατά κάποιο τρόπο ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Καρακίτσος, που απηύθυνε και σχετικό χαιρετισμό.

Πληροφορίες του «Κόσμου» αναφέρουν ότι ανάλογο σκηνικό αναμένεται να στηθεί και για τη Μαρία Σπυράκη, η οποία αναμένεται προσεχώς στην Πάτρα.