«Κανόνι» πολλών χιλιάδων ευρώ με απατεώνα ασφαλιστή στην Πάτρα! ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΜΠΟΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ… ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ | dete

«Κανόνι» πολλών χιλιάδων ευρώ με απατεώνα ασφαλιστή στην Πάτρα! ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΜΠΟΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ… ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ

Θύματα απατεώνα δήθεν ασφαλιστή έχουν πέσει πολλοί πατρινοί επιχειρηματίες ενώ ο ίδιος εκτός από τις ασφάλειες, φαίνεται πως έχει εξαπατήσει μέχρι και έμπορο αυτοκινήτου! Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος εμφανίζεται ως ασφαλιστής, εκπροσωπώντας μάλιστα γνωστή εταιρεία και καταφέρνει να κλείνει ακριβά συμβόλαια που αφορούν από ασφαλίσεις οχημάτων μέχρι ασφάλειες ζωής και επιχειρήσεων. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως μόνο από μία επιχείρηση στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου «έφαγε» 22.000 ευρώ!

Η τακτική που ακολουθεί είναι η εξής.  Βρίσκει τους πελάτες και αφού τους πείθει να προχωρήσουν σε κάποιο ασφαλιστήριο, παρουσιάζει το συμβόλαιο, εισπράττει την προκαταβολή και στην συνέχεια ακυρώνει το συμβόλαιο με συνέπεια οι μηνιαίες δόσεις των ανυποψίαστων πολιτών να καταλήγουν στην τσέπη του.

Αρκετά από τα θύματά του κατήγγειλαν στους αστυνομικούς την απάτη. Κάπως έτσι έπεισε και την γυναίκα ιδιοκτήτρια καταστήματος στην Αγίου Νικολάου και της απέσπασε  22.000 ευρώ. Το θύμα πλήρωνε για ασφάλειες ζωής αλλά και ασφάλεια που αφορά στο κατάστημα της.

Ο 38χρονος άνδρας φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη ικανότητα στο να πείθει τα θύματα του ότι μπορούν να τον εμπιστευτούν και φυσικά να κλείνουν τα πιο ακριβά πακέτα.

Έλκει την καταγωγή του από την Ήπειρο και το γραφείο του βρίσκεται σε κεντρικότατη οδό της Πάτρας.

Συχνάζει στα πιο γνωστά καταστήματα της Πάτρας και όπως έχουμε πληροφορηθεί στον κύκλο των ασφαλιστών η δράση του αποτελεί κοινό μυστικό.

Η Ασφάλεια της Πάτρας διενεργεί την έρευνα και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία η οποία θα σταλεί στους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς για τα περαιτέρω.

 

Εξαπάτησε έμπορο αυτοκινήτων!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος ασφαλιστής κατάφερε και εξαπάτησε και γνωστό έμπορο αυτοκινήτων στην Πάτρα. Πήρε αυτοκίνητο για δοκιμή, πλαστογράφησε την άδεια, πλέον το όχημα φαίνεται να του ανήκει και κυκλοφορεί… άνετος! Και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας έχει προβεί σε προσφυγή στην Δικαιοσύνη! Κάποιοι εκτιμούν ότι η «βόμβα» που θα σκάσει στην πόλη θα είναι μεγάλη. Μάλιστα αρκετοί που δεν γνωρίζουν την απάτη, ενδέχεται να κυκλοφορούν και με αυτοκίνητο το οποίο νομίζουν… πως είναι ασφαλισμένο! Πιθανόν όμως το συμβόλαιό τους… να έχει ακυρωθεί!