Καλάβρυτα: Υποψήφια με τον Θανάση Παπαδόπουλο η Παναγιώτα Παυλοπούλου | dete

Καλάβρυτα: Υποψήφια με τον Θανάση Παπαδόπουλο η Παναγιώτα Παυλοπούλου

Με τη δημοτική παράταξη "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τον δήμο Καλαβρύτων - Δύμανη δημιουργίας και προοπτικής" του Θανάση Παπαδόπουου, είναι υποψήφια η Παναγιώτα Παυλοπούλου. 

Η Παυλοπούλου Παναγιώτα, γεννήθηκε στις Σειρές Καλαβρύτων τελείωσε το δημοτικό εκεί και στο γυμνάσιο έως και την δευτέρα λυκείου στα Καλάβρυτα, στη συνέχεια έφυγε τελειώνοντας το λύκειο στην Αθήνα όπου και συνέχισε τις σπουδές της.

"Όσον αφορά την κάθοδο μου στα δημοτικά είναι διότι, θεωρώ ότι μπορώ να συνεισφέρω πολλά σε αυτή την προσπάθεια, έχω πολύ καλή εικόνα σε αρκετά θέματα που αφορούν την περιοχή των Καλαβρύτων. Εδώ πέρασα τα παιδικά μου χρόνια και τα τελευταία οχτώ (8) χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, παράλληλα με την εργασία μου στην Αθήνα, καθώς διατηρώ γραφείο  ως εκπαιδεύτρια υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών (σχολή οδηγών) στην περιοχή της Κλειτορίας στον δήμο Καλαβρύτων.

Ασχολούμαι με τα κοινά αρκετά χρόνια τόσο στο χώρο εργασίας μου, όσο και σε κοινωνικές, πολιτιστικές και πολιτικές δραστηριότητες στην Αθήνα και στα Καλάβρυτα" αναφέρει η ίδια.