Κάτω Βλασία: Πολιτιστικό 15ήμερο με πολλές εκδηλώσεις | dete

Κάτω Βλασία: Πολιτιστικό 15ήμερο με πολλές εκδηλώσεις

Στην μαγευτική ορεινή περιοχή της Κάτω Βλασίας μέσα στα έλατα, στις πλαγιές του Ερύμανθου και καθ’ οδόν για τα Καλάβρυτα και τον Χελμό, διοργανώνεται και το φετινό καλοκαίρι το Πολιτιστικό 15ήμερο που ξεκίνησε στις 31 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 με πολλές μουσικές κυρίως εκδηλώσεις.

Για την Τετάρτη 7 Αυγούστου στην Κάτω Βλασία έχει προγραμματιστεί παρουσίαση βιβλίου της γνωστής ψυχολόγου και οικογενειακής συμβούλου Tένιας Μακρή καθώς και ζωντανή μουσική από τον Πατρινό μουσικό Χρήστο Παναγιωτόπουλο και την Έλενα Βούλγαρη ενώ για το Σάββατο 10/8 το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους Intro Canto σε ρυθμούς λάτιν, ποπ και ροκ. Ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η πρωτότυπη εκδήλωση ηχοθεραπείας στη φύση που θα γίνει την Δευτέρα 12/8 με την Έλενα Κοσμά ενώ την Τρίτη 13/8 θα πραγματοποιηθεί ένα μουσικό αφιέρωμα σε ζειμπέκικα κομμάτια από την Ιόνια Ορχήστρα του Χρήστου Παναγιωτόπουλου συνοδεία της χορωδίας Άνω και Κάτω Βλασίας.

Η ομαδική ηχοθεραπεία στη φύση θα επαναληφθεί και την παραμονή της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου ενώ ανήμερα την Πέμπτη 15/8 ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος υπόσχεται ένα εφ’ όλης της ύλης πάρτυ μαζί με την Έλενα Κοσμά, την Έλενα Βούλγαρη και τον σαξοφωνίστα Φώτη Αθανασίου.

Η τελευταία εκδήλωση για φέτος θα είναι εμπνευσμένη από το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι και θα γίνει την Παρασκευή 16/8/2019 το βράδυ.