ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ: Με μεγάλη επιτυχία το Αχαιών Αγάπης Γεύμα – ΦΩΤΟ | dete

ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ: Με μεγάλη επιτυχία το Αχαιών Αγάπης Γεύμα - ΦΩΤΟ

Το Σάββατο στις 4 Μάιου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «ΑΧΑΙΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΓΕΥΜΑ» του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» παράρτημα Πάτρας στην Αίθουσα Β1 του Νέου Λιμένα Πατρών την οποία παραχώρησε ευγενώς και αφιλοκερδώς για τους σκοπούς του σωματείου.

Το πολύ επιτυχημένο -από πλευράς προσέλευσης και οργάνωσης- δείπνο, προσέλκυσε πολύ γνωστό πατρινό κόσμο, με οικοδέσποινα την συντονίστρια του παραρτήματος Πάτρας Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη, ενώ παρευρέθηκε και μίλησε η πρόεδρος του σωματείου κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου Πρεσβυς εκ Προσωπικοτήτων και Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό ,την Ανοχή και το Εύ Αγωνίζεσθαι. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. κυρία Έμη Λιβανίου – Ζησιοπούλου και η κυρία Σίσσυ Παπαγεωργίου, καθώς και τα μέλη κυρία Έλενα Κουλαουζίδου και η κυρία Ξένια Κούρτογλου

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δια του Αντιπεριφερειάρχη κυρίου Γρηγόρη Αλεξόπουλου βράβευσε με τιμητική πλακέτα την κυρία Παναγοπούλου για την κοινωνική της προσφορά. Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κύριος Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά της κυρίας Παναγοπούλου στην πολιτισμική ανάδειξη της πόλης μας και της Αχαίας γενικότερα, αλλά και για την προσφορά του αείμνηστου συζύγου της Περικλή Παναγόπουλου στην οικονομική ανάπτυξη της Πάτρας, βράβευσε την κυρία Παναγοπούλου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η Πρόεδρος του συλλόγου παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» κυρία Μαίρη Τρυφωνίδη προσέφερε στην Πρόεδρο του Σωματείου Καλλιπάτειρα κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου τιμητική πλακέτα για την προσφορά της στους σκοπούς του συλλόγου και της αφιέρωσε τα έργα ζωγραφικής των παιδιών της «Φλόγας» που η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου αποδέχθηκε με μεγάλη συγκίνηση. Η κυρία Τρυφωνίδη προσέφερε επίσης έργα ζωγραφικής των παιδιών της Φλόγας στην συντονίστρια του παραρτήματος του Σωματείου Καλλιπάτειρα στην Πάτρα κυρία Μαρία Μανουσάκη-Μαλλιώρη ευχαριστώντας την παράλληλα για την ενίσχυση και την ιδιαίτερη αγάπη του Σωματείου Καλλιπάτειρα στο σύλλογο παιδιών με Νεοπλασμστική ασθένεια.

Ακολούθησε βράβευση της προέδρου της ΦΛΟΓΑΣ κυρίας Μαίρης Τρυφωνίδη από την κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η κυρία Παναγοπούλου επίσης απένειμε τιμητικό βραβείο στον κ. Νίκο Ηλιόπουλο, πατρινό Ολυμπιονίκη Νέων στον πλάγιο ίππο, πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής, πέμπτο Μεσογειονίκη στο μονόζυγο, έβδομο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 στο δίζυγο και 6 φορές Χρυσός Πανελλήνιο Πρωταθλητή στο σύνθετο ατομικό και Συνιδρυτή του WOGG.